3/13 A kérdező kommentje:
Igen. Prima Home. Remélem is hogy pozi, már próbálkozunk egy ideje, még csak hasonló tesztem se volt soha. Nem szürke a tesztcsík, egyértelműen rózsaszín, messzebbről is látszik, nem kell mereszteni a szemem. Egyből kijött a második csík.
tegnap 19:17
4/13 anonim válasza:
De ha 5 nap múlva vérzel, akkor mi a fenéért kell ilyen korán tesztelni? A gyerekhez türelem kell most is és később is.
5/13 anonim válasza:
Még rohadtul kora tesztelni, ezt egyelőre semminek venném. Majd ha késik legalább 1-2 napot, ismételd meg.
6/13 A kérdező kommentje:
Kedves 4-es tudom mennyi türelem kell, van már egy gyermekem, de azért köszönöm a tanácsot. Vannak ilyen idióta tesztmániások rajtam kívül is. Az első gyermekemnél 4 nappal korábban lett pozitív a teszt. Egyébként akkor tesztelek amikor csak szeretnék, nem gondolom hogy ez rád bármilyen kihatással van. Ha idegeskedsz rajta, egészségedre. :D
tegnap 19:30
7/13 anonim válasza:
Anyám persze, hogy bizonytalan a teszted! Mert 5 nap múlva kellene megcsinálni. Annak semmi értelme, hogy 5 nappal előtte itt a semmit mutogatod.
8/13 A kérdező kommentje:
Tudom hogy akkor kellene. Csak nem az volt a kérdés. Mint leírtam, tesztmániás vagyok :D
tegnap 19:35
9/13 anonim válasza:
Szia! Én is tesztmániás vagyok. Csak sajnos én a múltkor megszívtam [link] ilyen volt a tesztem pár nappal mensi előtt, és végül megjött :( megfogadtam hogy többet nem tesztelek korábban. De tudom hogy úgyse bírom ki. Neked szurkolok kedves kérdező :)
10/13 A kérdező kommentje:
Szia 9-es!
Sajnos én is így vagyok, minden hónapban megfogadom aztán sose sikerül betartani. Sajnálom a csalódásodat. Remélem hamarosan erős pozitív tesztet tarthatunk a kezünkben mindketten. ;)
tegnap 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!