Ez megakadályozhatja a teherbeesést?
Figyelt kérdés
Rákszűrés alkalmával észrevettek nálam egy polipot, egészen pontosan "méhnyakcsatornában borsnyi polypus". Ez okozhatja hogy már 4 hónapja próbálkozunk, de nem jön össze a baba? A nőgyógyász nem mondta hogy ez gondot jelentene, csak annyit hogy ha vérzést tapasztalok pl akkor le kell majd vetetni, de amúgy szerinte ezzel vígan együtt lehet élni.
Ha le akarom mégis szedetni, kihez kell fordulni? Kórházban ehhez kell beutaló? Nincsen sok kórházi tapasztalatom, így eléggé vakon vagyok.
Előre is köszönöm!
ma 19:03
1/3 anonim válasza:
Felkeresed a nögyógyászodat és vele konzultálsz
2/3 anonim válasza:
Ha nem veszélyeztet se téged se a magzatot ha majd lesz akkor ne műtesd magad feleslegesen az amúgyis pocsék egészségügyben. Szerintem nem akadályozza a teherbe esést.Az se mindegy elmúlik e magátol mert ha igen pláne nem kell ráparázni.
3/3 anonim válasza:
Én magánorvosnál voltam. Úgyan így polipom van a méhembe és nagyon sürgették, h kivetessem, amíg még kicsi. Ugyanis ez meg tud nőni és onnantól rosszindulatú daganatnak minősül.
Terhességet nem javasolták, mert felszívhatja a magzatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!