Ugye jól látom hogy ez végre pozitív? 😍🤞
Sziasztok! Sok sok hónap után végre megjott a menzeszem, és van peteeresem (már kezelve van a gond). Elkezdtem LH tesztet csinálni, amin ma ez az eredmény. Ez már pozitív, vagy még ez lesz magasabb is? És ha ma van, és ezt a tesztet az este csináltam de reggel voltunk együtt az jó? Mikor legyünk újra együtt? Nem parancsra megy természetesen, de minden esélyt megakarok adni a babának🥺
Szóval ez már pozitív LH teszt? 😍
Kedves Kérdező!
Nem igazán értek ezekhez a tesztekhez, de azt mondják, ha már olyan erős, mint a teszt csík, akkor jó. Ha ma együtt voltatok szuper, esetleg holnap este is, ha nem, holnapután mindenképpen :)
Nekem mikroszkópos ovu tesztem van, azt használtuk 2 éve, 3 napon keresztül mutatott pozitívat, mind a 3 nap együtt voltunk, össze is jött. Most viszont őszintén nem néztem magam, csak a folyásom figyeltem a papíron, 3 nap volt a két együttlét között, összejött a Babi! (1 év ovu tesztelés, tünet figyelés után..)
Ne azért legyetek együtt, mert jöjjön a baba, amikor ezért voltunk együtt nem jött, hanem azért, mert szeretsz összeolvadni a partnereddel! Eddig nálunk ez bevált ;)
Drukkolok!! 🤞🏼😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!