Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Holnapután kellene nem meg...

Holnapután kellene nem meg jonnie.31en kaptam tüszőrepesztőt.ma 10es teszttel negativ.akkor engedjem el igaz?

Figyelt kérdés
fajnak a melleim.meg gorcsoltem is kb 2 nappal ezelott.tegnap egesz délelőtt hanyingerem volt.félek hogy ez a clostitol es a tuszorepesztotol
tegnap 17:54
 1/8 anonim ***** válasza:
A 10-es tesztnek már pozinak kellene lennie siker esetén. Még talán a holnapot megadhatod magadnak, de gyanús, hogy ne. Lett sikeres a ciklus.
tegnap 18:38
 2/8 anonim ***** válasza:
A 10 es teszt nekem minden esetben ovu után 10.napon egyértelműen + volt, akkor is ha csak kémiai volt.
tegnap 18:45
 3/8 anonim ***** válasza:
A beágyazódás 6-12 nap (leggyakrabban 8-10). Szerintem még ne add fel ;)
tegnap 18:52
 4/8 A kérdező kommentje:
30an,1en es 3an voltunk egyutt.31en kaptam a repesztot.ejszaka ereztem h megrepedt nagy fajdalommal.masodikan mar csak sargatestet lattak
tegnap 19:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Akkor 1-n lehetett az ovu. Ma vagy 12 dpo-n. 2-3 napig még bármi lehet :) szerintem…
tegnap 20:01
 6/8 A kérdező kommentje:
akkor mikor es mivel teszteljek?
tegnap 20:45
 7/8 anonim ***** válasza:
2-3 nap múlva egy 10-es teszttel próbáld meg
tegnap 21:17
 8/8 A kérdező kommentje:
megfog jonni.mindjart megjon erzesem van es a hasam is megy mint menszesz elott mindig.
ma 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!