Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Több napig lehet pozi az...

Több napig lehet pozi az ovuteszt?

Figyelt kérdés
5 hónapja probalkozunk babóval, most kezdtem csak ovu tesztelni. Viszont zsinorban 4 napja erős pozi. Tegnap este nagyon fájt a petefészkem, mensis görcseim voltak és puffadt alul a hasam. Feltételeztem akkor volt ovum, mert pár ora utan elmult es azota se érzem a petefészkem. De a mai lh teszt is még brutal erős pozi :( ovulacio utan is mutathat pozit a teszt? Ferjemmel tegnap este együtt voltunk, remélem sikerül elkapni az ovut, mivel a ferjem spermai 1 napig élnek csak :(
ma 12:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Lehet több napig pozitív, én is jártam így és utánanéztem.

Több féle LH csúcs mintázat van, lásd a linken:

[link]

Ami még segíthet, hogy 20-as vagy 30-as LH tesztet veszel, mert magasabb LH szinteknél az alacsony érzékenységű 10-es tesztek nehezebben különítik el az LH csúcsot.

Sok sikert!

ma 13:10
 2/7 A kérdező kommentje:
Tehát ha a mai is erős pozi, akkor eselytelen hogy tegnap megtortent az ovu? De akkor miert ereztem brutal feszulest az alhasamba es a petefeszeknel ami mára elmult? :/
ma 14:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem esélytelen, nekem akkor is a naptár szerinti 12. napon volt ovum (ennek megfelelően jött meg), mikor 4 napig pozitív volt a teszt (ez volt a

második pozitív nap).

Szóval az LH tesztet feladtam, mert nagyjából pontosak a ciklusaim, megpróbáljuk a termékeny napokat eltalálni :)

Ha a párodnál ilyen rövid a spermák élettartama, akkor egy ultrahangos cikluskövetés lehet, hogy hasznos lenne.

ma 14:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Kevésbé érzékeny testtet használj. Sajnos így most nem fogod pontosan tudni, neked mikor volt pozi.
ma 15:49
 5/7 A kérdező kommentje:
Most neztem hogy 30-as erzekenysegu ez a teszt 😅 abszolut nem erzekeny
ma 16:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor fura vagy xD
ma 16:33
 7/7 A kérdező kommentje:
😂 hát igen. Eddig én is eljutottam
ma 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!