Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség első hónapjában...

Terhesség első hónapjában menstruáció?

Figyelt kérdés
Olvasom a hasonló kérdéseket, de sehol nem találok választ a következő kérdésekre. Ugyanolyannak "kell" lennie az első hónapban mennyiségre, színre? Volt akinek ugyanolyan volt és ugyanúgy görcsölt?

ma 06:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Ha terhesség van, nincs mensi. Nagyon max vérzés. Aminek két oka van. Hematóma, amitől lehet élénkebb és nagy mennyiségű a vér, gyakran ezzel keverik össze. Vagy progeszteron hiány amitől meg barnás és kevesebb.

Mensikor a méhnyálkahártya leválik, aminek a darabjait a vak is látja mensi idején.

Terhesen nem válik le, nem lesznek pici darabok a vérben. Ha vannak, akkor ott az a terhesség nem maradt meg. És vagy mensinek hívod, ha pár nap késés és pozi teszt volt vagy vetélésnek....de ott ahogy telik az idő annál durvább ami kijön.

Szóval terhesen nem megszokott a vérzés, lehet bővebb, de aki figyeli esetleg annak feltűnik, hogy más.

Azért kevés őrült van aki abban reménykedik időre érkező vérzésnél, hogy baba van és elemezgeti, hogy épp mennyire és hogyan vérzik.

Miért akarja bárki is, hogy vérrel kezdődjön a várva várt terhesség? A legijesztőbb dolog egész terhesség alatt a VÉR.....

ma 06:53
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Értetlenek vagytok, hogy terhesség alatt nincs menstruáció?

Főleg nem bő, piros darabos vérzés.

ma 07:34
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem időre jött, hanem 4 nappal korábban a nem vártnál kezdtem vérezni. Nem darabos, nem annyi mint máskor csak görcsölgetek. Hasszúrka és mellfájdalom már kb két hete tart ami most sem enyhült. Sokaktól hallottam, hogy az első hónapban ugyanúgy véreztek, mégis babát vártak. Csak kíváncsi voltam mennyi lehet az esély. Amint elmúlt a vérzés újból tesztelek és megyek orvoshoz.
ma 09:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem múlt hónapban 3 napot tartott, és baromi gyenge volt, mégcsak nem is görcsöltem. Nem vagyok terhes. Megjott, ennyi.
ma 11:59
 5/8 anonim ***** válasza:

Ez a sokaktol hallottam... Ezeket nem nagyon kell elhinni. Terhesség alatt nincs menstruáció.

Elnézést, komplikációmentes terhességnél NINCS menstruáció!

ma 12:02
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Pedig fordult már elő olyan, hogy volt terhesség alatt menstruáció, tehát a kérdés lehet jogos.
ma 14:04
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
#6 Ha az ember tisztában van vele mi is a menstruáció, nem mond ilyen bődületes butasagot. Vérezni vérezhet, de semmiképp sem menstruál.
ma 14:15
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Az biológiailag nem menstruáció. Azért mert vérzés nem kell mensinek hívni. Terhesen nincs.
ma 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!