Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A barátommal olyan dolgot...

A barátommal olyan dolgot csináltunk, hogy a nemi szervét az én nemi szervemhez érintette. Nem történt behatolás, nem is nyomta be, csak dörzsölgette. Még szűz vagyok, így teherbe eshetek? mivel semmi sperma nem volt max csak nyálkás váladék

Figyelt kérdés
tegnap 06:30
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Bárcsak normális szexuális felvilágosítás lenne az iskolákban
tegnap 06:37
 2/10 A kérdező kommentje:
Hát igen nincsen nekünk de nagyon szeretném tudni mert stresszelek.
tegnap 06:45
 3/10 anonim válasza:
100%
Nem lehetsz terhes.
tegnap 06:53
 4/10 anonim ***** válasza:
46%
Csináljátok egymásnak szájjal. A fiú nyalja neked jó nyálasan, utána pedig te vedd a szádba az övét. Olyankor végig is csinálhatjátok élvezésig.
tegnap 07:19
 5/10 anonim válasza:
93%
Nektek különösen ajánlott a gumióvszer használata.
tegnap 07:30
 6/10 anonim válasza:
100%
Az előváladékban is lehet sperma, de mivel nem történt behatolás nem leszel terhes. Nem kell izgulni. Próbálkozzatok orállal, tetszeni fog mind a kettőtöknek. Persze kell 1-2 alkalom mire egymásra éreztek és fontos, hogy mond meg neki, ha nem jól csinálja és mit csináljon mi helyett. Ismerjétek megy egymás nemiszervét.
tegnap 07:39
 7/10 anonim ***** válasza:
47%
Azt se tudjátok, hogy hány évesek, nem kell bunkózni. Simán lehet 12-13 is, mivel hatodikban és nyolcadikban is van kötelező felvilágosítás.
tegnap 09:08
 8/10 A kérdező kommentje:
17 vagyok
tegnap 09:17
 9/10 anonim ***** válasza:
17 évesen viszont már tudhatnád, hogy (nem) készül a gyerek!
tegnap 11:35
 10/10 anonim ***** válasza:
Olvass utána a biológia könyv sokat segít.
tegnap 12:42

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!