Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ebből lesz pozitív...

Szerintetek ebből lesz pozitív? Negativba raktam az eredeti képet

Figyelt kérdés

[link]

Facelle tesztcsík lenne . Holnap lenne a 28. Ciklusnap.

26-28 napra szokott megjönni

jan. 6. 19:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért ennyire nem bonyolult. Ha két csík van, akkor vagy terhes. Ezen nincs két csík. Ha akarsz még vele szórakozni, akkor szerkessz magadnak oda egy másik csíkot és nézegesd. Pont annyi értelme van, mint negatívba rakni a képet. És pont annyira nem változtat azon, hogy nem vagy terhes.
jan. 6. 21:34
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha fényképen nem látszódik, akkor az vagy túl halvány, hogy értelmezhetetlen legyen, vagy negatív. Mindkét esetben akkor kapsz egyértelmű választ a kérdésedre, ha vársz.

Amúgy én is sokszor nézegettem reménykedve a teszteket, ahol "mintha" lett volna egy második csík és szertkesztgettem a negatívban meg ráerősítettem a kontrasztokkal meg minden, hogy képen is ugyanazt adja vissza, amit a szememmel élőben láttam. Egyik ilyen alkalommal sem lett belőle pozitív. Amikor terhes lettem, az viszont minden kétséget kizáróan pozitív volt. Olyan szinten, hogy kb még mártogattam, és már látszott, hogy ez kétcsíkos. Nyilván nem kell ennyire hamar vagy erősen látszódnia, de azért az, amikor csak a te szemed veszi észre, másé nem, az mindig gyanús.

Nyilván ez nem jelent semmit, idővel persze bármi lehet, de őszintén szólva ha ennyire a ciklusod végén jársz, akkor egy pozitívba hajló tesztnek ennél határozottabb reményt kellene nyújtania.

jan. 6. 21:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!