Szerintetek ezek a tesztek elég erősek?
Figyelt kérdés
Az utobbi 4napban keszult ez a harom teszt. Erosodest nem igazan latok. Ezek a tesztek eleg erosnek szamitanak? 17-18dpo
Orvoshoz csak 2 het mulva megyek:)
jan. 3. 17:06
11/12 anonim válasza:
Szép erős tesztek! :)
Én a 35.dpon vagyok és 2 hét múlva megyek ismét. Sajnos nem látták jól hétfőn 6+3naposan.
Nyugi anno 2 naponta teszteltem de igen azonos teszttel mert csak úgy látod a változást ha van.
12/12 anonim válasza:
Szerintem szep erosek. Ha jobban szeretned latni en javasolnam hogy ugyanazzal a teszttel ismetelgesd. En is aggodtam, 2 naponta keszitettem predictor teszteket, igy lattam az erosodest es biztosra volt viszonyitasi alapom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!