Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kb. "3 perces" spermától...

Kb. "3 perces" spermától ujjazással teherbe lehet esni?

Figyelt kérdés
dec. 31. 04:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
50%
Ujjból is tudnak lövelni a férfiak?
dec. 31. 19:54
 12/20 A kérdező kommentje:

Szerintem 24 óráig biztos nem életképesek, teljesen kiszarad a sperma pár óra alatt... egyébként csak az érdekelt volna, hogy esett-e valaki ténylegesen így teherbe, mert mi eleg sokszor alkalmazzuk, de nem lettem még terhes. Egyébként amikor semmilyen szinten nem vedekeztunk, 1-2 honap alatt mindig terhes lettem.

(Ha mégis teherbe esnek így, nyilván megtartanank.)

jan. 1. 11:05
 13/20 anonim ***** válasza:
#12! Te kevered a szezont a fazonnnal. A sperma maga a folyadék a spermiumokkal együtt, amik benne úszkálnak. Ha 1cseppről beszélünk, akkor persze, hogy hamarabb kiszárad és már nem jut fel, mert nincs miben. A tégelyben lévő "teljes adag" viszont nem szárad olyan gyorsan, pláne nem 3 perc alatt. 24óra mondjuk valóban sok, de 3 perc meg túl kevés.
jan. 1. 11:17
 14/20 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy keverek barmit is. :D Itt írta valaki, hogy 24-48 óráig életképes levegon, nem tudom, hogy jon ide a tegely, de a tegelyben lévő, az nem levegőn van.

Ha ki...i valaki, odakeni egy pohárba, amit szabadon hagy, annak 24 ora mulva nem nagyon van folyadektartalma.

jan. 1. 13:37
 15/20 A kérdező kommentje:

És megszakitasos szex kozben sem tegelybe elvez a ferjem, hanem a hasamra/hatamra, ami utan még ki szokott elegiteni kezzel, ha nem volt orgazmusom vele egyutt. Mivel simagot kozben, van, hogy szanaszet keni a spermat a kezével, amivel aztan kielegit.

Ez kb. 3-5 perccel a megömlése utan van, azert ez nem egyenlo a zart tegelybe kerülő spermaval. :) Raadasul ott is javasoljak, hogy max. 60 percen belül érjenek be vele.

jan. 1. 13:41
 16/20 anonim ***** válasza:

#4! Na jó, én feladom. Én már az első válaszomban leírtam neked, hogy nem a 3 perc az akadály, hanem a feljutás. A tégellyel te jöttél. Azt is leírtam, a 24-48 órát én is soknak tartom, 3 perc alatt viszont akkor se száradna ki, ha nyitva lenne az a tégely, de ez nem összehasonlítható negyed csepp kézen levővel. Ha már így belemegyünk a részletekbe. A te "módszereddel" én nem estem tegerbe és senkit nem is ismerek, aki igen, de 100%-ra nem zárható ki. Nem a legbiztonságosabb védekezési mód, ahogy önmagában a megszakítás se, ha a spermás ujjat nem is számítjuk.

Azt tudom, hogy az én spermiumom kb.20percet töltött szabad levegőn, most pedig a játszószőnyegén játszik. Ezzel a vitát lezártnak tekintem.

jan. 1. 13:57
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjátok! Hülye szegény.
jan. 1. 16:20
 18/20 A kérdező kommentje:

Nem tudom, miért okoz boldogságot lehulyezni egy ismeretlen embert, de ha ez kell boldogsagodhoz, akkor hajrá. :D

Kedves 16-os, en nem tudom, hogy hány ember ír itt es melyik választ ki írta, a tegellyel en is csak reagaltam arra, miszerint valaki azt feltételezi rolam, hogy szerintem testen kívül azonnal elpusztulnak a spermiumok es eloall azzal, hogy szerintem akkor hogy mukodne a mesterseges megtermekenyites. :D

Tisztaban vagyok a sperma és a spermium kulonbsegevel, de még a spermio- es spermatogenezis kulonbsegevel es folyamataval is, volt szerencsem ezt a tetelt huzni anno egy szigorlaton. :D

Ujazassal simán felkerülhet spermium a mehszajig, mivel a férjem és en is gond nélkül erintjuk a mehnyakat. A gond inkabb a mennyiseggel van. Tudom, hogy elenyésző mennyiség kerül így fel, de azt is tudom, hogy elég lehet néhány spermium.

Egyébként önmagában úgy, ahogy mi alkalmazzuk a megszakításos együttlétet, teljesen biztonságos abban az esetben, ha a nem történik meg az, hogy nem veszi ki időben. Mivel nem szoktunk dupla menetet csinálni és nem végez a férjem szex elotti 1-2 napon sem önkielégítést, nem tud honnan spermium kerülni az elovaladekba sem.

A kérdest azért írtam így ki, mert a gyk nem engedte máshogy, nem azért mert full hülye vagyok. :)

Na mindegy, lezarom en is, mert latom, felzaklatlak benneteket. :D

Ha esetleg valaki igy esett teherbe, az majd ir, es igerem, jelentkezek en is, ha megtörténne nálunk. :D

jan. 1. 22:14
 19/20 anonim ***** válasza:

#18! Engem ugyan nincs mivel felzaklatnod. Itt játszom a vágyott babámmal 😉

jan. 1. 22:49
 20/20 anonim ***** válasza:

18as. Ha ennyire mindenki hülye, mindenki hülyeséget ír, te meg ilyen prímán tisztában vagy mindennel, akkor miért kérdezel? Itt nálad csak butábbak vannak, ezt leírtad. Akkor unalmadban kérdeztèl,vagy magányodban?

Nem értem azokat,akik feltesznek egy kérdést, majd minden válaszra írjàk,hogy az nincs úgy, nem igaz, ők jobban tudják. Ha jobban tudod, akkor ne kérdezz. Felesleges.

jan. 1. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!