Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes ha…? Többi lent

Lehetek terhes ha…? Többi lent

Figyelt kérdés

Ma (már korábban is volt rá példa) hogy a párommal meztelenül feküdtünk az ágyban, majd nem bírtunk magunkkal ezért én csak feküdtem ő pedig fölém mászott majd a nemi szervével elkezdte maszírozgatni a vaginám !NEM VOLT BEHATOLÁS! A vaginámba kb

1-2-3 centire ment bele a pénisze. Majd miután maszírozgatott és úgyan úgy mint a szexnél mozgatta magát a vaginámnál be-ki be-ki miközben

1-2-3 centire volt bennem a pénisze megujjazott viszont nem tudom hogy jött belőle elő nedv (valoszínűleg igen). Lehetek attól terhes ha belém ment az elő nedv miközben 1-2-3 centire bennem volt? Vagy lehetek attól terhes ha az elő nedv rá ment a vaginámra majd felnyomta az ujjával?

dec. 30. 23:04
 1/9 anonim ***** válasza:
96%
Tini kategória arrébb van!
dec. 30. 23:07
 2/9 anonim válasza:
40%
Terhes vagy!
dec. 30. 23:18
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen mindegy, hogy 1-2-3 centire volt bent, vagy nem 1-2-3 centire, lehetett az többször is 1-2-3 centi, nem ezen az 1-2-3 centin múlik.

Ha valaki ennyire fél a terhességtől, miért nem védekezik? Vagy inkább mielőtt szexel miért nem tájékozódik a teherbeesésről?

dec. 30. 23:22
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem kimondottan magas rá az esély, de természetesen lehetsz ettől terhes.
dec. 30. 23:52
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Az 1-2-3 cm-re is behatolas, benned volt, nem? Ha elvágod a kezed egy késsel, de csak 3 cm-re megy be a penge, az nincs is igazán bent?..

Védekezzetek! Nincs olyan hogy nem bírtok magatokkal. Amúgy meg ki nem bírt magával, ha te csak ott feküdtel?! A helyedben, ha 48 oran belül lennek, esemeny utanit vennék be. Tenyleg nincs sok esely, de VAN esely. Es innentől mindig védekeznék, es óvszer nelkul nem fekudnék meztelenül senki mellett (ismerven a sajat gyengeségemet, hogy úgyis hagyni fogom, holott igazabol a pasi gerjed csak ész nélkül, én meg viselhetem a következményeket).

tegnapelőtt 00:27
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

"NEM VOLT BEHATOLÁS!"

Oké.

"A vaginámba kb

1-2-3 centire ment bele a pénisze."

Akkor ezt minek neveznéd? :D

tegnapelőtt 08:09
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

"NEM VOLT BEHATOLÁS! A vaginámba kb

1-2-3 centire ment bele a pénisze. "

XDDD Az 1 cm is behatolás.

tegnapelőtt 11:15
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok 15?
tegnapelőtt 17:03
 9/9 Csingilingg88 ***** válasza:
100%
Pfu baszki...🤦🤦
tegnapelőtt 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!