Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt egy halvany pozitiv...

Volt egy halvany pozitiv tesztem, aztan ra par napra negativ. MAsnap megjott. Akkor miert fajnak a melleim?

Figyelt kérdés
Rendes menzi volt. Normalis valaszokat varok. Bunko, beszologatos emberek ne irjanak ide. Koszi.
2010. nov. 6. 21:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Menstruáció alatt is szoktak fájni, feszülni a mellek, lehet, hogy szimplán attól. Nekem már előtte két nappal fáj. :S
2010. nov. 6. 21:28
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia, lehet az első teszt rossz volt?
2010. nov. 6. 21:33
 3/8 A kérdező kommentje:
Nekem soha nem fajnak a melleim sem menzesz elott, sem kozben, sem utana. Nekem csak akkor fajtak eddig, mikor terhes voltam, illetve akkor voltak ilyen erzekenyek vagy hogy is mondjam. Fajni is csak kb. a 8. hettol fajtak jobban, vagy meg kesobb, addig csak erzekenyebbek voltak.
2010. nov. 6. 22:29
 4/8 A kérdező kommentje:
A teszt biztos hogy jo volt, mert voltam orvosnal is. Es pozitiv teszt elott kb. 5 nappal csinaltam egyet, ami negativ lett hatarozottan, ez utana meg hatarozottan pozitiv volt, nem olyan halvany volt a vonal hogy kepzelodtem volna , a parom is latta es o is azt mondta hogy pozitiv. Ez erzekenyebb teszt volt, mint ami negativat mutatott az elott egy nappal hogy megjott. Nem volt itthon erzekenyebb teszt sajnos.
2010. nov. 6. 22:31
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem sajnos elvetéltél,és ennek az utóhatásait érezheted most...:(
2010. nov. 6. 22:57
 6/8 A kérdező kommentje:
Az orvos is azt mondta, hogy lehet korai veteles, de azt is mondta, hogy ha maradnak tunetek, akkor lehet meg mindig az vagyok.
2010. nov. 6. 23:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem küldött vérvételre,ami megállapítja????Én szurkolok,hogy baba legyen,bár ha mégsem,akkor annak valószínüleg meg volt az oka...
2010. nov. 6. 23:16
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem kuldott vervetelre. Csak annyit mondott, majd teszteljek (ha akarok) miutan abbamarad a verzes.
2010. nov. 7. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!