Második babát szeretnénk és érdekelne, hogy kinek mennyi idő alatt sikerült a 2. baba?
8 hónapja szültem. ettől a hónaptól szeretnénk próbálkozni, nem szedek fog. gátlót és nem szoptatok már (sajnos elapadt!)
Igaz nem korai még..?? szerintetek. NAgyon szeretnénk kistesót.
a válaszotokat előre is köszönöm!

szia,
Az én csajszim 17 hónapos, és 17 hetes terhes vagyok a tesóval.
Szülés után 11 hónapra jött meg a mensim. 2x volt utána már nem jött meg..:))
Mi sem védekeztünk, viszont még mindig szoptatom a csajt.
Mert hogy cicifüggő és nem tudom leválasztani, bár nem is nagyon akarom.
Sok sikert nektek, drukkolok!

Én 6 és fél hónapja szültem, mi is szeretnénk április körül próbálkozni. Nem szeretnénk nagy korkülönbséget a gyerkőcök között. Bocs, hogy kihasználom így az alkalmat, de engem is érdekelnek a hozzászólások.
Nektek meg mindent bele! Írj majd, hogy mennyi idő alatt sikerült!

szia!engem is nagyon erdekelne kinek mikorra sikerult a kisteso:)
az en lanyom 19 honapos es mi mar kb 7 ik honapja nem vedekezunk es sajnos eddig meg nem sikerult :(

nekem 7 éves a nagylányom. szeptemberben levetettem a spirálom, októberben még menstruáltam, novemberben terhes lettem és júliusban meg is született a kisfiam. a czeizel féle módszer szerint kisfiúra gyúrtunk és nekünk bejött. :-))))
mai eszemmel már nem várnék 7 évet a kistesóval, úgyhogy ne aggódj, nem korai szerintem.

Szia! Szerintem nem korai. A mi kisfiúnk 10 hós volt, mikor elkezdtünk próbálkozni. Nálunk 23 hónapra sikerült, de úgy hogy az elsö három hónapban, ahogy abbahagytam a fogamzásgátlót, még mensim se volt. Igaz, az elsö babánkra még többet kellett várnunk!
Egy 29 hetes kismama

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!