Mikorra nem várjátok? Mikor tesztelhetek biztosat?
Én a helyedben kivárnám legalább a nem várt napját. Az jó jel ha megvannak a tüneteid, de légy még egy pár napig türelemmel
27 hkm.
Én akkor tesztelnék ha a rendszeres mensim elmaradna , na ez lenne számomra az első igazi jel. Mikor figyeltem magamat ,minden rezdülésre azt gondoltam ez fura lehet babás vagyok ,aztán persze sajnos megjött és nagyot koppantam , két cikluson keresztül csináltam ezt, ellőttem két nega tesztet és sírtam. És mikor figyeltem magamat akkor nekem is voltak olyan tüneteim amik azelőtt nem voltak vagy csak nem tűntek fel(sűrű pisi mensi előtt,mellem hol jobban hol kevésbé feszül)Megfogadtam nem csinálom ezt magammal,szerencsére lazán tudom venni még ennyi idő után is. Mi 4 éve várjuk a csodát. Bár ez évben jutottunk el a kivizsgálásokig. Lombikra várunk párom rossz eredménye miatt. Persze sosem adom fel ,pozitív vagyok :)
De persze én csak egy vagyok azok közül sajnos akiknek nem olyan egyszerű szülőkké válni.
De neked nagyon szurkolok ,hogy sikerüljön. Erek a ciciben talán ez lehet különös jel :) ha előtte nem volt ilyen. Sok sikert!
Szia!Csináltál már tesztet?Eredmény?
a 2.válasz írója voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!