Kii hogy használata a meriofert?sikerült vele a baba ?

Szia , én femibion 0 használtam és sikerült , Hála az Istennek!
Egy egészséges étkezés is sokat jelent !
Kellemes Ünnepeket és sok sikert !
Ovaleap +meriofert lesz
Ciklus első hetében

Lombik kezeléskor kaptam ilyen injekciót. Nem tudom pontosan mi a kérdés, én a következőket gondolom fontosnak.
A használati útmutató szerint használd. Csak elsőre tűnik bonyolultnak, amúgy nem az.
Amire figyelj az az, hogy amikor vissza szívod a szert a gyári fecskedőt könnyű túlhúzni, és a légtelenítésnél is csak óvatosan. Nem baj ha egy ici pici levegő marad benne
Nagyon félek hogy el rontottam valamit,
Te mennyit használtál?

Nyugi. Ha figyelsz már pedig figyeltél akkor nem tudsz semmit elronrani. Én Gonapeptylt Meriofert és Bemfolát használtam. A Merioferből annyit kapsz amennyit kiírnak, nem kell méregetni, csak feloldani. Az ovaleap bár nem használtam, de ha jól láttam hasonló a Bemfolához. Csak tekerni kell a doki által megadott mennyiségig és azt beadni.
Ha nagyon bizonytalan vagy rakd magad elé a használati útmutatót és lépésről lépésre olvasd és csináld. Nem lesz baj
Rendben köszi
És neked hatott ??lett belőle baba? Te melyik naptól meddig szedted ?

Én ugye lombikozom. Egy sikertelen körön vagyok túl.
Igazából itt olyan nincs hogy nekem ez vált be akkor neked is működni fog, mert mindenki más, mindenki másképp reagál.
Nekem nem volt ovulációm és a stimuláció végére 3 érett petesejtet tudták leszívni. Tehát hatott, kisbaba sajnos nem lett belőle.
Nemsokára kezdem a következő kört, remélem az sikeresebb lesz

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!