Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Magas prolaktinra barátcserje...

Magas prolaktinra barátcserje tea?

Figyelt kérdés

Mik a vélemények róla volt akinek bevált, vagy esetleg valami más?

Teherbeeséshez milyen az ideális prolaktinszint?

Nekem most 465 ös. Korábban írtak fel bromocriptint, de én olyan szinten álmos voltam tőle, hogy nem tudtam minőségi életet élni.

tegnap 22:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Bromocriptinnel elso honapba fogant a kisfiam, szerintem megéri annyi hogy felesével emeld az adagot arra, amit a doki előírt.

Amúgy 200 körül az ideális nekem azt nondta.

Nekem 1360 volt.

tegnap 23:58
 2/5 anonim ***** válasza:

Ez alig van határérték felett. A prolaktin stresszhormon, minimális emelkedés semmit nem jelent. Ha rendzseres mellette a vérzésed és nincs progeszteron hiányod, akkor teljesen indokolatlan a kezelés.

Ha megmérnéd másik ciklusban, valószínáleg határon belül lenne.

ma 09:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát nekem 600 felett volt. Arra mondta a doki szedjem a premens tablettát (barátcserje kivonat) (illetve elküldött mr-re, ami negatív lett). Nekem 2 hónap után vitte le kb 200 körülire. Én szoptatás abbahagyása után is szedtem a tejcsorgás miatt, azon is segített.
ma 11:31
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Bromocriptinből felet szedtem csak, de dolgozni sem tudtam normálisan tőle. Labor alapján ez még határértéken belül van. De teherbeeséshez én úgy hallottam, hogy nem elég, hogy határértéken belül legyen. Nektek mit mondott az orvos mert az enyém csak szépen mosolyog de azon kívül nem sokat
ma 16:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Miért ne lenne elég? Istenem, ezeket a gyakorin hallott elmebeteg ökörségeket el kellene felejteni.

Normál tartományon belüli prolaktin tökéletesen jó a teherbeeséshez, nem véletlen annyi a normál érték. De még határérték feletti sem baj, ha valaki rendesen ovulál mellette.

ma 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!