Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon remélem, de, lehetek...

Nagyon remélem, de, lehetek terhes? (többi lent)

Figyelt kérdés
11 napja késik a menzeszem, és edig mindig pontosan jött a 28. vagy 29.re! ma vettem tesztet a rossmannban de csak ülök, és bámulom, mert nagyon félek a csalódástól. még csak 22 éves vagyok, de nagyon szeretnénk már babát a vőlegényemmel! jövőre lesz a az esküvőnk, de megbeszéltük, hogy nem nagyon védekezünk, hátha történik valami:) előző hónapban feküdtünk le először védekezés nélkül, és nem merem elhinni, hogy elsőre sikerül, mert édesanyámnak 3 évbe tellett míg én összejöttem neki! várjak reggelig? vagy most is megcsinálhatnám? úristen nagyon izgulok!!
2010. nov. 6. 16:37
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Szia. Hát nagyon óvatosan vittem lefele, és izgulva olvastam a kommenteket hogy vajon sikerült e neked a baba. Szeretnék neked gratulálni. Ugyan ebben a helyzetben vagyok én is a vőlegényemmel. Mi is jövőre házasodunk össze, mi még csak megszakitással védekezünk, illetve volt egyszer egy olyan hogy mensi előtt pár nappal elment bennem, de megjött utána. Most tegnap ismét ezt kérdezte mikor jön meg, hogy előtte had menjen el oda. Olyan jó az ilyet olvasni, remélem nemsokára mi is "élesbe" csinálhatjuk, és megoszthatom veletek az én örömömet is. Sok boldogságot nektek. :) hogy érzed magad, tünetek vannak ?
2010. nov. 7. 18:30
 32/33 anonim ***** válasza:

Szioka!

Az mi Kisfiunk is elsore osszejott ma mar 16 honapos :) es en is 22 eves vagyok mint Te :)

Szep babavarast neked :)

2010. nov. 9. 06:36
 33/33 A kérdező kommentje:
nagyon nagyon köszönöm, és gratulálok! viszont:) hihtetlen érzés. leírhatatlanul boldog vagyok.
2010. nov. 9. 15:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!