Erről mi a véleményetek? Halvány pozitív lenne?
Természetesen újra fogok tesztelni 2 nap múlva. De addig is érdekelne a véleményetek.
20-as erősségű és nem reggeli első mintából van. Holnap/holnap után kellene nem megjönnie. És a képen amennyi látszik eléggé szürkésnek tűnik de szabad szemmel színe is van.
Ha ez tényleg pozitív akkor egy 10-es már jóval erősebben mutatná.
Én a Rossmannos facelle-t ajánlom a kék kazettásat az 10-es. Egy próbát megér és az tuti nem hagy kétségek között. 🙃
nem volt kár feltenni.. mert ha negatív akkor negatív de legalább több ember egyöntetű véleménye lesz.. vagy esetleg úgy gondolod csak a pozitív teszteket nem kár feltenni? csak kérdezem :)
egyébként annyi ki maradt a kérdésből hogy szemmel látható de nagyon halvány csík időn belül (1-2 perc) ott volt.
de ha negatív akkor az lesz.
emellett pedig köszönöm a válaszod és hogy időt szántál rám és a kérdésemre :)
köszönöm szépen, kedves második :)
terv szerint holnap reggel szeretnék is egy 10-est és holnap után egy ugyan ilyet. ha valóban pozitív, két nap múlva erősödnie kellene :)
Én tuti nem bírnám ki és ellőnék egy érzékenyebb tesztet 😁🫣
Mert látom amire gondolsz és azért mondom egy 10-es egyértelműbb lenne. 😁megy a drukk 🤞
#2 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!