Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt bárkinek ilyen ?

Volt bárkinek ilyen ?

Figyelt kérdés

Tegnap elmentem orvoshoz aki megállapította hogy 25 Corpus haemorrhagicum van a baloldali petefészkembe a kilokodott petesejt miatt be vérzett kaptam rá gyógyszert.

Volt bárkinek ilyen? Utánna probléma mentes volt a terhesség? Félek mert már rég szeretnék babát és sajnos ez is össze jött.

dec. 13. 08:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez tök normális és gyógyszer sem kellene rá.
dec. 13. 08:49
 2/5 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondta a nőgyógyász hogy ez nagyon ritka. 6 db antibiotikumot írt fel,eléggé rám ilyesztet
dec. 13. 11:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Ritka a fenéket. Fertőzéshez meg nulla köze van, az antibiotikum erre aztán baromira indokolatlan. Keress egy értelmes orvost, mert ez tutira nem normális.
dec. 13. 13:34
 4/5 A kérdező kommentje:
Az okát se mondta el hogy ez miért lett
dec. 13. 14:11
 5/5 anonim ***** válasza:
De, le is írtad. Ovulációkor a kilökődő petesejt helye bevérzik, ennyi. 2,5 centi nem is nagy, nekem volt 5 centis is. Majd felszívódik és ennyi….
dec. 13. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!