Clearblue digitális ovuláció tesztről mi a véleményetek ? Mennyire megbízható?
Figyelt kérdés
Babát szeretnénk. Honnan lehet tudni hogy esetleg hiába mosolygott de nem volt még se tüszőrepedés?ma 06:47
1/1 anonim válasza:
Azt a fajtát nem használtam csak amelyik a hetet írta ki.
Amikor volt halvány tesztem másik fajtán akkor vettem clearblue tesztet és ki írta hogy 2-3 második terhességemnel 3+-t és valós volt
Szerintem elég drága ahhoz hogy állandóan azt használja az ember de késés és halvány teszt után megerősítésnek tökéletes.
Bár ovulacios tesztet nem használtam ebből de ebből kiindulva nem gondolnám hogy fals eredményt mutatna.
Utólag szerintem nem lehet ki deríteni csak ha nemvart körül tesztelsz egy érzékeny teszttel de lehet kapsz majd olyantol is választ aki használta és tud róla pontosabban írni. Drukkolok majd írj azért hogy mi lett a vége 🤞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!