Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5 hetes vagyok és hányingerem...

5 hetes vagyok és hányingerem még nincsen. Ez baj?

Figyelt kérdés
de viszont étvágyam az van. és még kajátol meg semmi illattol nem undorodok. lehet hogy igy is fog maradni?
2008. jan. 10. 12:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia..orvendj ha igy marad...:-) Kb. ennyi idosen en is ide irtam mert meg voltak ijedve, hogy tok jol vagyok...aztan a 7 hettol kezdve...pfujjjj...es meg msot is 14 hetesen.....napirenden az emelygesek es a hanyinger, neha hanyas is.

Most szokom ujra a kave illatat es egyes erosebb kajaillator...de meg igy is sokszor felfordul a gyomrom.

Szerintem legy turelemmel....lehet meguszod..ha meg nem akkor kesobb jonnek:-)))

Boldog babavarast:-))

2008. jan. 10. 12:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Hát ennek inkább örülj. Én most vagyok a 12. hét végén, és én is csak a 8.-ik héttől kezdtem el rosszul lenni. Addig csak dicsekedtem, hogy nekem aztán semmi tünetem. Most meg néha már akkor kell hánynom mikor felébredek és kinyitom a szemem. Szerencsére nem mindennaposak a rosszullétek, de van hogy egész nap tart és akkor semmi nem marad meg bennem. Ha esetleg még majd csak nálad is ezek után következne be a russzullét, akkor arra figyelj, hogy olyat ami savat csinál ne egyél, ne igyál. Hányás után nekem a jégkrém vagy a hideg kóla be szokott válni, mert a hideg megnyugtatja a gyomrot.
2008. jan. 10. 13:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Hiányzik a hányinger? Én rettegtem ,hogy mikor jön, de elkerült:-)

Amúgy az 6-7. héten szokott kezdődni, úgyhogy még jöhet, de lehet téged sem fog elérni.

Nekem sincs semmi tünetem a mellfájáson kívül, ettől még minden rendben van, és egészséges 19 hetes mama és baba vagyunk:-)

Örülj neki, ha tünetmentes vagy:-)

2008. jan. 10. 14:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Örülj,és jó egészséget,semmi nem kell,és minden lehet egy terhesség alatt
2008. jan. 10. 15:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is öthetes vagyok, és semmi hányingerem nincs. Én is éhes vagyok, és este húzódik a mellem. Gyakorlatilag semmi jele. Nagyon boldog lennék, ha így maradna. Remélem szerencsések leszünk:-) Gratulálok a babához!!!
2008. jan. 10. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!