Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez már termékeny nyák?

Ez már termékeny nyák?

Figyelt kérdés

9. ciklusnapon vagyok. Ittvan a nyákról a fotó.

[link]

dec. 8. 22:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Igen.
dec. 9. 12:15
 2/12 A kérdező kommentje:
Ez a nyák tegnap jelentkezett, tegnap előtt este tudtunk csak együtt lenni. Ma már nincs ilyen nyák :( sikerülhetett azért?
dec. 9. 13:30
 3/12 anonim ***** válasza:
Sikerülhetett, attól hogy nem vetted észre, lehet már ott volt és segíti celbaerni a spermiumokat. Nekem minden terhessegem a nyak napokon jött össze, hiaba neztem lh tesztet, amikor az +volt, mar nem volt nyak es azok a honapok nem is sikerültek. A nyak segiti feljutni a spermiumokat. Probalkozzatok azokon a napokon, ha most nem is sikerült.
dec. 9. 17:56
 4/12 A kérdező kommentje:
Igyekszünk akkor probalkozni, csak PCOS vagyok és nemmindig van ovum, hiába van termékeny nyák :(
dec. 9. 18:18
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekem mindig 2-5 napig van nyákom, és az utolsó nyákos nap már csak korán reggel van termékeny nyák, aznap hajnalban van ovum. Utána egyik pillanatról a másikra eltűnik. Mindhárom babám az utolsó nyákos nap előtti estéből jött össze. :) Szóval szerintem tökéletes időpontban voltatok együtt.
dec. 9. 21:56
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem korai 9. ciklusnapon ovu? Fiam a 11. ciklusnapi együttlétből fogant, fixen aznap volt ovum. Pedig nekem az is korainak számít mert 30 napos ciklusaim vannak. Nem is értettem a korai ovut.
dec. 9. 22:34
 7/12 anonim ***** válasza:
Az átlagnál koraibb, de attól még lehet. Nekem is egy 23 napos ciklusból fogant az első babám, pedig 26-28 szokott lenni.
dec. 10. 09:31
 8/12 A kérdező kommentje:
Hőm sajna nemment fel, még 36.4 a ma reggeli. És ma krémes testápolós folyásom van. Lehet odébb van még az ovu?
dec. 10. 09:53
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem 11. napim volt ovum, sikerült is a terhesség, 36,4 volt a hőm a teszt előtti napon
dec. 10. 17:54
 10/12 A kérdező kommentje:
És neked ez az alaphőd is?
dec. 10. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!