Pár szál sötétebb szőr növekedése az arcon utalhat rendellenességre?
Az államon és oldalt az arcomon néha nő néhány szál sötétebb szőrszál,amit csipesszel szoktam eltávolítani.
Barna hajam és barna szemem van.Utalhat ez hormonális problémára?
Másnak is van ilyen problémája?
Én is nemrég vettem, észre, hogy oldalt az arcomon jön néha egy-két szőrszál, és én is csipesszel húzom ki.
Viszont úgy tűnik, nincs gond, mert tegnap teszteltem pozitívat! :)
Van, akinek a tesztoszteron kicist magasabb, attól kijöhet. Nekem a felső határérték közelében van, mégis babás vagyok, úgyhogy nyugi, nem hinném, hogy rendellenességről lenne szó!
De ha nem rendszeres a mensid, akkor viszont lehet hormonális probléma. Ha nincs peteérés, a tesztoszteron automatikusan megugrik. Terhesség alatt is! Akkor is lehet szőrösödés! Ha hormonálisra gyanakszol, pl. híztál, pattanások jöttek, stb, akkor inkább fordulj nődokihoz!
A TSH-m nekem is magasabb egy kicsit, de nem hinném, hogy ezzel összefüggésben lenne...
(előző voltam)
Szia!
Nekem a normális duplája a tesztoszteron értékem, szőrösödik a nyakam sajnos, de így is két babám lett. A szőr rajtam sajnos mindig is elég erős és sötét volt. A pár szál miatt ne aggódj.
Hogyha egy nő szőrösödik, az mindig rendellenes, sztem!!!
Lehet pl PCO-d, amit ugyan kezelni tudnak, és még gyereked is lehet, mint az előttem szólóknak, de ez egy hormonális probléma, ami esetleg szőrösödéssel járhat!!!
Ezt kezeltetni kell, mielőtt szakáll is nő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!