Closti lehet nem hatna?
Miért ne? 35 vagyok, de a ciklusom már sokszor változott, ahogy a hormonokra reagálásom is. Pl szülés előtt soha nem éreztem ovus tüneteket, szülés óta meg rosszabb a mensinél. Két terhesség közt is ultranagy különbség lehet, pedig ugyan azok a hormonok dolgoznak.
Most így viseli a szervezeted.
Az a baj a clostyval, hogy az bizony hat. Én pl utólag megbántam. 3 ciklusban szedtem, hosszabb lett a ciklusom, lett peteérés, de baba nem. Ha baba lett volna, az se maradt volna meg. Sajnos kevés az az orvos, aki rendesen kivizsgál. Alapvetően oka van annak, ha valakinek nincs ovuja, erre a closty ugyan nagyszerű, mert mindenkinek csinál, de, hogy mi okozza igazából azt kellene kideríteni. Mert az alap betegség az meggátolja a teherbe esést ovu ellenére is vagy épp vetélést is okoz. A closty az kb egy erőszak, hogy legyen peteérés.
Ha azt kezelik ami miatt nincs peteérés gyorsabb a siker is.
Nyilván olyan is van, amikor indokolt a closty, de ahhoz kell a sok sok vizsgálat előtte és sajnos nagyon sok doki ennyivel letudja, ad clostyt aztán jól van az úgy.
Azért drukkolok, hogy mihamarabb sikerrel járjatok és ne kelljen túlságosan belemerülni ezekbe a dolgokba, de remélem, a dokid megfontoltan cselekszik. A minimum, hogy uh-n követi mellette a ciklust. Ha nem hív uh-ra akkor keress gyorsan új dokit.
Sok sikert, a tünetek miatt ne aggódj. Nem tüneteket kell produkáljon csak peteérést. Annak meg a legtöbb esetben nincs is tünete. Kevesebben vannak, akik érzik az ovus tüneteket, mint akik nem.
Engedd el, mert már most stresszelsz ezen, aztán hol van még a ciklus vége? :)
Tudom nekem 2 éve használtam és terhes lettem ikrekkel,de sajna nem maradt meg spontán vetélés lett
Most viszont szúr, néha nyilal a bal oldali petefészek. ...
Igen 10.naptol ultrahang lessz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!