Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyajak belsejen több fájó...

Nagyajak belsejen több fájó csomók?

Figyelt kérdés
Sziasztok talán itt többen vagytok. 3 napja a nagyajak belső részén lett egy csomó ami fájt azt hittem szőrbenövés de nem. Mára több kisebb nagyobb csomó van ott és már a másik oldalon is van egy dudorka. Volt már valakinek ilyene? Megyek dokihoz de kíváncsi vagyok. A bartholin ciszta elvetném mert nem a hüvely irányában van .
dec. 5. 12:02
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Mindenre azt mondod tuti nem

Honnan tudod?

dec. 5. 21:17
 22/24 A kérdező kommentje:

Mert mondjuk megnéztem neten hogy néz ki és közel sem olyan a bartholin cisztától meg nagyon messze van.

Én inkább gondolok valami fertőzésre..

dec. 6. 05:22
 23/24 anonim ***** válasza:
Hpv csinál sok szemölcsszerű kinövést.
dec. 9. 19:40
 24/24 A kérdező kommentje:

Nem nem szemölcs azt is felismerném.

Első körben azt hittük a dokival hogy felső hám gyulladás. Pont olyan mint egy szörtüsző de nem az. Majd estére a hónapban is lett egy és végre megállt a folyamat. Valószínű higy ami vírus kijőtt rajtam vasárnap (hétfőn a csomók) az okozta ezeket a tüneteket. Most szépen lassan múlnak el de még idő mire eltűnik

dec. 9. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!