Nagyajak belsejen több fájó csomók?
Figyelt kérdés
Sziasztok talán itt többen vagytok. 3 napja a nagyajak belső részén lett egy csomó ami fájt azt hittem szőrbenövés de nem. Mára több kisebb nagyobb csomó van ott és már a másik oldalon is van egy dudorka. Volt már valakinek ilyene? Megyek dokihoz de kíváncsi vagyok. A bartholin ciszta elvetném mert nem a hüvely irányában van .dec. 5. 12:02
21/24 anonim válasza:
Mindenre azt mondod tuti nem
Honnan tudod?
22/24 A kérdező kommentje:
Mert mondjuk megnéztem neten hogy néz ki és közel sem olyan a bartholin cisztától meg nagyon messze van.
Én inkább gondolok valami fertőzésre..
dec. 6. 05:22
23/24 anonim válasza:
Hpv csinál sok szemölcsszerű kinövést.
24/24 A kérdező kommentje:
Nem nem szemölcs azt is felismerném.
Első körben azt hittük a dokival hogy felső hám gyulladás. Pont olyan mint egy szörtüsző de nem az. Majd estére a hónapban is lett egy és végre megállt a folyamat. Valószínű higy ami vírus kijőtt rajtam vasárnap (hétfőn a csomók) az okozta ezeket a tüneteket. Most szépen lassan múlnak el de még idő mire eltűnik
dec. 9. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!