Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mi a jobb a...

Szerintetek mi a jobb a petevezeték átjárhatóságinál? Fontos!

Figyelt kérdés
2010. nov. 6. 08:31
 1/7 A kérdező kommentje:
A dokim lapart akar csinálni, mélyaltatásban fál órás műtét. Nem veszélytelen. Azt mondta nem csinál Hsg-t csak ilyet! Van ilyen?? Vagy elég a hycosy is ahhoz, hogy megállapítsák, átjárható-e???
2010. nov. 6. 08:32
 2/7 A kérdező kommentje:

Mert akkor dokit váltok.

Azt mondta, megnézik, a hasat belül körülnéznek, két-három vágáson keresztül, aztán megkaparják a méhfalat, van-e peteérés,.

Én ezt drasztikusnak tartom.

2010. nov. 6. 08:34
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem volt átjárhatósági vizsgálatom.Nem tudom a szakkifejezést, de folyadékot pumpáltak a petevezetéken keresztül műtét nélkül és közben figyelték uh-on, hogy mennyire átjárható, illetve tágították a folyadék nyomásának erősségével.36.000 magyar forint volt 3 éve.

A következő peteéréskor megfogant a kislányom.(előtte 6 évig semmi)

2010. nov. 6. 08:51
 4/7 anonim ***** válasza:
nekem ugyanez a helyzet, nem akarja a doki a Hsg.-t, csak az altatásost, hiába mondtam hogy csak akkor csináljuk azt ha esetleg vmi gond van.. erre az a válasza, hogy minek menjünk trabanttal, ha van mercedes is.. a hsg már elavult, a műtéti az új eljárás... nem tudom mit tegyek én sem... ki a dokid?
2010. nov. 6. 09:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok.Lehet, hogy elavult volt a vizsgálat, de a legmenőbb meddőségi szakklinikán végezték, ezért kellett kifizetni az angol alapanyagok árát.Az én dokim azt mondta, hogy először ez, mielőtt vágna, ő nem igazán rajong a műtéti beavatkozásokért.
2010. nov. 6. 10:05
 6/7 A kérdező kommentje:

Siófokon a Takács az orvosom. A párom is félt ettől a műtéttől, inkább ő is a hycosit a fizetős ultrahangosat akarja, nem a műtétit.

Furcsálltam is, hogy az orvos a műtéttel jött.

2010. nov. 6. 13:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én Hollandiában élek de itt mindenféleképp először HSG-t csinálnak ez egyik legjobb hírnevű kórház. Micsoda hülyeség hogy elavult módszer. Még ilyet.

Szóval ha hsg-n nem látnak gyanús elváltozást akkor nem csinálnak lapart. Nálam minden rendben volt.

Vettem be fájdalomcsillapítót , alig éreztem valamit. 5 perc volt az egész és szépen saját lábamon mentem haza.Mivel nem volt semmilyen probléma ,nem kellett lapar.

Nem is értem miért kell egyből ajtóstul a házba rontani :S

2010. nov. 6. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!