Facelle teszt mennyire mutat biztosat menstruáció
esedékessége előtt?
Figyelt kérdés
Ma, vagyis péntek hajnalban teszteltem, 10-es érzékenységű Facelle teszttel. A ciklusaim mindig 28-29 naposak (szóval hétfőn vagy kedden lenne menstruáció). Elvileg ez a teszt már a menstruáció előtt 4 nappal mutat eredményt. Ha nekem full negatív, akkor nagy valószínűséggel az is marad? Gondolom, mivel ennyire érzékeny teszt, extrém halvány vonalat azért kellett volna látnom reggeli első vizeletből.
Azért pici remény még van, hisz a saját ciklusát kell mindenkinek alapul venni.
Itt sokan írják, hogy 9. DPO-n már derengett valami, de ez gondolom tankönyvi, 14 napos luteális esetén jellemző.
Ha neked rövidebb a ciklusod, és mondjuk csak 12 napos a luteálisod, akkor 4-5 nappal a várható vérzés előtt csak a 7. vagy 8. napon vagy ovu után, akkor még talán be sem fejeződik a beágyazódás, ami után elkezd rendesen termelődni a hcg. Meg alapból változó, hogy kinek mennyire erősen választódik ki a vizeletbe eleinte, szóval még ne add fel teljesen.
nov. 22. 08:22
2/6 anonim válasza:
1-es, a gondolatmeneted egy részében szerintem nincs sok logika. A 9. dpo az 9. dpo a 10 és a 16 napos luteális fázis esetén is. Nem annak a hosszán múlik, hogy hol tart a beágyazódás a 9. dpo-n. Nekem 10 és 12 napos luteálisnál is mindig derengett valami a 9. napon. (Előzzük meg azt a vitát, hogy a luteális fázis hossza mindig állandó, mert vannak körülmények, amik képesek közrejátszani a változàsban.) Abban egyetértek viszont, hogy egyáltalán nem kell ugyanaznap pozitívnak lennie a tesztnek mindenkinél, mert a beágyazódás üteme egyénenként, de még terhességenként is totál eltérő lehet pár nappal. Így én is arra szavazok, hogy lehet ez a teszt még pozitív.
nov. 22. 08:52
3/6 anonim válasza:
Igen, elvileg mutatja.
De van akinek gyakorlatilag nem mutatja.
Van még remény bőven
nov. 22. 08:56
4/6 anonim válasza:
Inkább azt mondanám, ha 2 nappal az esedékes mensi előtt negatív, akkor az is marad. Persze ez is akkor állja meg a helyét, ha az ember lánya követte az ovuját.
nov. 22. 09:05
5/6 anonim válasza:
Nekem x epil korai 10 dpo full negatív, 12 dpo pozitív :) ma vagyok 5 hetes. A késés második napján lett egyforma a két csík
nov. 22. 09:53
6/6 anonim válasza:
2!
Igen, azt akartam írni, h 14 napos luteális esetén van 4-5 nappal mensi előtt 9. DPO, rövidebb ciklus (luteális) esetén nyilván még nem is lehetne pozitív :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!