Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Facelle teszt mennyire mutat...

Facelle teszt mennyire mutat biztosat menstruáció esedékessége előtt?

Figyelt kérdés
Ma, vagyis péntek hajnalban teszteltem, 10-es érzékenységű Facelle teszttel. A ciklusaim mindig 28-29 naposak (szóval hétfőn vagy kedden lenne menstruáció). Elvileg ez a teszt már a menstruáció előtt 4 nappal mutat eredményt. Ha nekem full negatív, akkor nagy valószínűséggel az is marad? Gondolom, mivel ennyire érzékeny teszt, extrém halvány vonalat azért kellett volna látnom reggeli első vizeletből.

ma 08:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Azért pici remény még van, hisz a saját ciklusát kell mindenkinek alapul venni.

Itt sokan írják, hogy 9. DPO-n már derengett valami, de ez gondolom tankönyvi, 14 napos luteális esetén jellemző.

Ha neked rövidebb a ciklusod, és mondjuk csak 12 napos a luteálisod, akkor 4-5 nappal a várható vérzés előtt csak a 7. vagy 8. napon vagy ovu után, akkor még talán be sem fejeződik a beágyazódás, ami után elkezd rendesen termelődni a hcg. Meg alapból változó, hogy kinek mennyire erősen választódik ki a vizeletbe eleinte, szóval még ne add fel teljesen.

ma 08:22
 2/5 anonim ***** válasza:
1-es, a gondolatmeneted egy részében szerintem nincs sok logika. A 9. dpo az 9. dpo a 10 és a 16 napos luteális fázis esetén is. Nem annak a hosszán múlik, hogy hol tart a beágyazódás a 9. dpo-n. Nekem 10 és 12 napos luteálisnál is mindig derengett valami a 9. napon. (Előzzük meg azt a vitát, hogy a luteális fázis hossza mindig állandó, mert vannak körülmények, amik képesek közrejátszani a változàsban.) Abban egyetértek viszont, hogy egyáltalán nem kell ugyanaznap pozitívnak lennie a tesztnek mindenkinél, mert a beágyazódás üteme egyénenként, de még terhességenként is totál eltérő lehet pár nappal. Így én is arra szavazok, hogy lehet ez a teszt még pozitív.
ma 08:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Igen, elvileg mutatja.

De van akinek gyakorlatilag nem mutatja.

Van még remény bőven

ma 08:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Inkább azt mondanám, ha 2 nappal az esedékes mensi előtt negatív, akkor az is marad. Persze ez is akkor állja meg a helyét, ha az ember lánya követte az ovuját.
ma 09:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem x epil korai 10 dpo full negatív, 12 dpo pozitív :) ma vagyok 5 hetes. A késés második napján lett egyforma a két csík
ma 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!