Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akinek pajzsmirigy problémája...

Akinek pajzsmirigy problémája miatt nem esett teherbe, mennyi időt kellett várnia, hogy próbálkozhassanak? Illetve, mennyi időre rá esett teherbe?

Figyelt kérdés
Nekem pont egy éve derült ki, hogy pajzsmirigy túlműködésem van, és most az utolsó két havi eredményem jó lett, de még szednem kell gyógyszert. Sokat kell még szerintetek várni? Már több mint 2 éve várjuk a babót! :(
2010. nov. 5. 19:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem szintén pajzsmirigy problémám van, a TSH-m nagyon magas volt az év elején (23,5) a megengedett 1,2 (?) határértékhez képest.Azonnal el kezdtem a Letrox 50-et szedni, mert én sem tudtam teherbe esni.Jó félévre rá végre sikerült teherbe esnem 6,6-os TSH mellett.

Most vagyok 25 hetes, a pici hál' Istennek jól fejlődik, de a tablettát szednem kell végig a terhesség alatt, és még utána is.Az adagomat nemrég csökkentette a dokim, mert az elején 100-asat kellett szednem, de hamar kiegyensúlyozódott, ahogy fejlődött a baba.

Te milyen gyógyszert szedsz rá, és milyen gyakran lát orvos?

2010. nov. 5. 19:17
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem alulműködik és tavaly februárban derült ki 37,9 volt akkor a TSH-m.Most augusztusban kaptuk meg a doki áldását a babához!Bízom benne,hogy mihamarabb sikerül nekünk is a baba!Ja és nekem azt mondta a doki míg vagyok e földön szednem kell a gyógyszert!

2010. nov. 6. 06:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!