Akinek pajzsmirigy problémája miatt nem esett teherbe, mennyi időt kellett várnia, hogy próbálkozhassanak? Illetve, mennyi időre rá esett teherbe?
Nekem szintén pajzsmirigy problémám van, a TSH-m nagyon magas volt az év elején (23,5) a megengedett 1,2 (?) határértékhez képest.Azonnal el kezdtem a Letrox 50-et szedni, mert én sem tudtam teherbe esni.Jó félévre rá végre sikerült teherbe esnem 6,6-os TSH mellett.
Most vagyok 25 hetes, a pici hál' Istennek jól fejlődik, de a tablettát szednem kell végig a terhesség alatt, és még utána is.Az adagomat nemrég csökkentette a dokim, mert az elején 100-asat kellett szednem, de hamar kiegyensúlyozódott, ahogy fejlődött a baba.
Te milyen gyógyszert szedsz rá, és milyen gyakran lát orvos?
Szia!
Nekem alulműködik és tavaly februárban derült ki 37,9 volt akkor a TSH-m.Most augusztusban kaptuk meg a doki áldását a babához!Bízom benne,hogy mihamarabb sikerül nekünk is a baba!Ja és nekem azt mondta a doki míg vagyok e földön szednem kell a gyógyszert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!