Derékfájás, hasszurka és néha mensis érzés, hányinger, cigi undor lehet terhesség jele?
Figyelt kérdés
Nem tudom mikor lehetett peteérésem, mert kétnaponta akcióztunk és ilyenkor nem igazán lehet figyelemmel követni a folyás milyenségét. Szerintetek? 19-én kellene megjönnie, de már vagy 1 hete érzem ezeket a tüneteket.2009. jan. 8. 12:32
1/12 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy nem középidőben volt peteérés, hanem hamarabb? Vagy ez a mensi előjele lehet? A hasam is fel van puffadva. Ha sokat mozgok, dolgozok, akkor még jobban szúr a petefészkem.
2009. jan. 8. 12:33
2/12 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy sok ilyen kérdés volt már, de kérlek válaszoljatok, mert már nem tudok mire gondolni.
2009. jan. 8. 12:38
3/12 anonim válasza:
Kb. én is így vagyok! Nekem a héten kellene megjönnie, de én nem bírtam ki, és ma de. teszteltem, de minek? Még nem mutatot semmit, de a hétvégén újra megpróbálom. De közben félek, hogy megjön. Próbáld meg kivárni, amíg meg kellene, hogy jöjjön, és utána tesztelj! Tudom, hogy nehéz, de a saját példámból nagyon eltud keseredni az ember, ezért várok én is.
4/12 A kérdező kommentje:
Igazad van, azért nem teszteltem én sem, mert korainak tartottam, csak nagyon félek, hogy valami bajom lehet. Azért vannak ezek a tünetek. Ugye majd írsz, ha meglesz az eredményed? Szurkolok neked!
2009. jan. 8. 12:59
5/12 anonim válasza:
Írok, de nyugodj meg ezek a tünetek nem hinném, hogy bajt mutatnak! Én is szúrkolok neked!
Nagyon nehéz várni, nem? Alig tudok megulni a fenekemen!
6/12 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon nehéz. De próbáljunk türelmesek lenni. És neked milyen tüneteid vannak?
2009. jan. 8. 13:20
7/12 A kérdező kommentje:
Ugyanezek mint nekem?
2009. jan. 8. 13:21
8/12 anonim válasza:
Hasszúrka.Sokszor úgy érzem, hogy megjön, kb 3 napja émelygés, bizonyos kajákat nem tudok megenni,furcsa közérzet.Remélem nem csak bebeszélős dolgok ezek nálam.Neked nincs furcs közérzrted?
10/12 A kérdező kommentje:
Valószínüleg azért negatív, mert még nincs elég Hcg a szervezetedben. Mensi időpontja után érdemes tesztelni. Legalább is azt mondják. Ezek mind babára utaló tünetek. De félek, hogy nehogy valami más legyen.
2009. jan. 8. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!