Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha van ovulációs "tojásfehérje...

Ha van ovulációs "tojásfehérje" nyák, biztosan van ovuláció is?

Figyelt kérdés
Vagy nem feltétlen? Lehet minden hónapban ugyanakkor megjelenik az ovulációt jelző folyás, mégsincs peteérés?
nov. 18. 20:29
 1/4 anonim ***** válasza:
54%

Szabályos menstruáció mellett nagyon ritka az, hogy valaki nem ovulál. Tudom, hogy itt gyakorin mindig jön valaki, aki leírja, hogy neki még a pozitív ovulációs teszt és a bifázisos hőgörbe ellenére sem volt ovulációja, de egyrészt nehezen hiszem el, másrészt ha igaz is, ez kb. a 0,1%.

Rendszeres ciklussal, ha még középidős tüneteid is vannak, akkor szinte bizosra behető, hogy ovuláció is van.

nov. 18. 20:33
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nem, nem feltétlenül jelenti, hogy meg is történt az ovuláció.

Előfordulhat, hogy nem tud megrepedni a tüsző. Sőt, az is lehet, hogy nem "minőségi" az ovuláció, a petesejt. (Meg még ezer dolog lehetséges, sárgatest elégtelenség, összeférhetetlenség stb. stb. de ebbe most ne menjünk bele.)

Önmagában a nyák nem jelent semmit. Kell mellé valami, ami megerősíti, hogy meg is történt az ovuláció. Például hőmérőzés, vagy vérvétel, vagy orvosi ultrahangos követés.

nov. 18. 20:33
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Na nekem pl soha nem volt nyákom, se ovus tünetem, még is terhes lettem. Ugyan ez vonatkozik arra is, hogy a nyák sem garancia a repedésre. Alapból van akinek egy héttel hamarabb már jelentkezik. Még mindig az lh teszt visz legközelebb a legjobb időponthoz. A tünetekre ne adj.
nov. 18. 20:41
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Fogamzásgátló mellett is van középidőben nyákom. Pedig nekem 100%, hogy nincs peteérésem.
nov. 19. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!