Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha van ovulációs "tojásfehérje...

Ha van ovulációs "tojásfehérje" nyák, biztosan van ovuláció is?

Figyelt kérdés
Vagy nem feltétlen? Lehet minden hónapban ugyanakkor megjelenik az ovulációt jelző folyás, mégsincs peteérés?
ma 20:29
 1/3 anonim ***** válasza:
27%

Szabályos menstruáció mellett nagyon ritka az, hogy valaki nem ovulál. Tudom, hogy itt gyakorin mindig jön valaki, aki leírja, hogy neki még a pozitív ovulációs teszt és a bifázisos hőgörbe ellenére sem volt ovulációja, de egyrészt nehezen hiszem el, másrészt ha igaz is, ez kb. a 0,1%.

Rendszeres ciklussal, ha még középidős tüneteid is vannak, akkor szinte bizosra behető, hogy ovuláció is van.

ma 20:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Sajnos nem, nem feltétlenül jelenti, hogy meg is történt az ovuláció.

Előfordulhat, hogy nem tud megrepedni a tüsző. Sőt, az is lehet, hogy nem "minőségi" az ovuláció, a petesejt. (Meg még ezer dolog lehetséges, sárgatest elégtelenség, összeférhetetlenség stb. stb. de ebbe most ne menjünk bele.)

Önmagában a nyák nem jelent semmit. Kell mellé valami, ami megerősíti, hogy meg is történt az ovuláció. Például hőmérőzés, vagy vérvétel, vagy orvosi ultrahangos követés.

ma 20:33
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Na nekem pl soha nem volt nyákom, se ovus tünetem, még is terhes lettem. Ugyan ez vonatkozik arra is, hogy a nyák sem garancia a repedésre. Alapból van akinek egy héttel hamarabb már jelentkezik. Még mindig az lh teszt visz legközelebb a legjobb időponthoz. A tünetekre ne adj.
ma 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!