Van értelme bizakodni?
13.dpo-n voltam vétvételen, 35 volt a hcg.
Azt mondta az orvos, hogy lehetett késői beágyazódás amiatt alacsony a szám, de egyébkénz 4 hétnek még megfelelő. Két nap múlva szombat volt, akkor nem tudtam újra menni, de ma délutánra visszahívott. Addigra minimum négyszereződnie kell a hcg-nek. Szinte esélytelennek tartom :( a csatolt képen látszik, hogy egész tegnapig (16 dpo) valamennyi erősödött a teszt, de a ma reggeli elkezdett halványodni.
Mindegyik reggeli első vizeletből készült, nem ittam az éjjel most éjjel sem.
Rettegek az ujabb csalódastól.
Tud valaki valami biztatot mondani, amibe kapaszkodhatok vagy el kell engednem?
Ezek a tesztek jók! Nyugi!
A vérvétel majd megnyugtat :)
Köszönöm szépen.
De látod te is, igaz, hogy a legalsó teszt, a ma reggeli (17dpo) halványabb mint az előtte napi?
A teszt erősségére nem adnék, mert nagyon sok minden befolyásolja.
De a 35-ös HCG elég alacsonyka, ha biztosan 13. dpo.
De simán lehetett később ovud, meg van, akinek alacsony a HCG-je.
Majd kiderül.
Nekem bőven erősebb teszttel is volt sajnos kémiaim, mikor eszembe se jutott volna, hogy az lesz belőle, mert 3 nap késés után leugrott a csík a tesztről.
Az eredmény sajnos 32 lett tegnapelőtt délután. Nem tudom meddig tart, amíg kiürül a hcg, mert sajnos még mindig nem indult be a vetélés. A melleim fájnak, ha nem tudnám a vérvételből, hogy nem fejlődik, akkor azt hihetném, hogy minden rendben van.
Ha csak késéskor csináltam volna egy tesztet, elkönyvelem, hogy babát várok… még csak most jönne a hideg zuhany, ha végre elindul majd a vérzés.
Sajnos mindig hidegzuhany, legutóbb 3 tesztből tudtam, hogy el kell engedni. Ilyenkor jobb fejben ezt elkönyvelni. Ilyenkor csak várakozni nehéz. Kb egy héten belül meg kellene jöjjön. Ilyenkor még spontán megoldódik a legtöbb esetben. Hajrá a következő ciklusban, sokaknak ilyenkor egyből sikerük lesz :)
Minden jót!
Most ugyanígy jártam mint te kedves kérdező.Szeptemberben spontán vetélés 9 hetesen most pedig kémiai lett. A tesztek nekem is halványodtak és végül ma 6 nap késéssel megjött.A következő ciklus reméljük a miénk lesz.☺️
Kitartás és minden jót neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!