Okt. 23-án, nov. 25-én és dec. 27-én voltak az menseim első napjai. 5 napig tartottak. Mikorra várható a peteérés januárban?
Figyelt kérdés
Ahány naptárat néztem a neten annyi féle dátumot találtam.2008. jan. 10. 10:11
1/3 anonim válasza:
Kiszámoltam neked 12-18-ig termékeny idő szakod 15-17 ig lehet a peteérésed és 29 -én jelentkezik a mensid.
2/3 anonim válasza:
Ciklus.hu,regisztrálsz,a gép kiszámolja,ha a matek nehezen megy.De elég könnyű kiszámolni.A peteérés a menstruáció első napjától számított 10.-17.napig jön össze,de van akinek előtte,van akinek utána.Ez előbbi kb.az esetek 65%-a,ez utóbbi a maradék,tehát 2xer sem biztos,hogy te ciklus közepén ovulálsz,lehet hogy előtte,lehet hogy utána.Tehát a katonákat ne csak akkor mozgósítsátok,ha 10.-17.napig vagytok(magyarul szeretkezzetek),hanem kb.minden 3.nap.A spermák 72 óráig is elélnek,így nem kell pont aznap csatázni.De olvass itt vissza,hátha többet tudsz meg.Sok sikert!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Ma reggel már + volt a teszt!
2008. jan. 26. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!