Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan aki ugy lett kismama...

Van olyan aki ugy lett kismama hogy az elso pozitiv lh teszt napjan tudtak egyutt lenni?

Figyelt kérdés
Csak a pozitiv lh teszt napjan tudtunk egyutt lenni es elotte. Igy ovu elott 2-3 nappal. Van esely arra hogy sikeruljon vagy nem kell rajta izgulnon?:( nyilvan kiderul majd csak tapasztalatokra vagyok kivancsi
nov. 15. 14:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Ovu elott 2, illetve 4 nappal voltunk egyutt. Akkor sikerult is teherbe esnem, pozitivat teszteltem 2 hettel kesobb. 3 honapos a kislanyunk.🤗
nov. 15. 16:30
 2/8 georgina1221 ***** válasza:

Szia!

A pozitív ovunap előtt voltunk csak együtt. Sikerült is a pici. Most vagyok 22 hetes várandós.😊 A többi terhességemnél első pozi ovunapon, illetve ovunapján fogantak a gyermekeim.

nov. 15. 16:43
 3/8 A kérdező kommentje:
Nagyon orulok nektek, szivbol gratulalok!! Koszonom, igy kicsit megnyugodtam! 🥰🥰🥰
nov. 15. 17:04
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem két nap volt pozi a teszt a harmadik napon negatív. Az első pozi tesztes napon voltunk csak együtt. Ebből lett siker. Én nagyon el akartam találni a pozi napot, ezért el is kenődtem mikor másnap sokkal gyorsabban pozi lett a teszt, ebből is tudtam, hogy az az lh csúcsos nap. Még is sikerült :)

Sok szerencsét :)

nov. 15. 17:40
 5/8 A kérdező kommentje:
Jajj de jo! Nagyon orulok neki🥰remelem velem is hasonlo csoda tortenik 😊
nov. 15. 18:13
 6/8 anonim ***** válasza:

Mi pozitiv lh elott 2-3 nappal tudtunk egyutt lenni, most 28 hetes terhes vagyok😊

Elso gyerkocnel pedig pozitiv lh napjan es masnap.

En akkor sikertelennek ereztem a honapokat, meg is ezek lettek a befutok😁

nov. 15. 18:17
 7/8 anonim ***** válasza:

Mindkétszer a pozitív lh teszt napján voltunk együtt, a kisfiam 16 hónapos a pocaklakó 20 hetes🥰

Elvileg a legjobb időzítés, ha aznap vagytok együtt. Hajrá!😁

nov. 16. 00:17
 8/8 A kérdező kommentje:
Sikeres volt a honap!! Mar csak azert szoritok hogy ne jojjon meg 🥰
nov. 28. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!