Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek elég ha kedden...

Szerintetek elég ha kedden volt a peteérésem, de csak matol kezdem el inni a palástfu teát? Szerintetek tenyleg segithet a beagyazodasban?

Figyelt kérdés
2010. nov. 5. 16:13
 1/5 anonim ***** válasza:

Elvileg az utolsó pozitív ovu tesztet követő 3. naptól kell elkezdeni inni, tehát teljesen jókor kezded el. :)

Sok sikert!

2010. nov. 5. 17:44
 2/5 A kérdező kommentje:
Jaj köszönöm szépen! Hát nagyon bizakodok már! több mint egy éve várjuk a babát. De kicsit elszomorít hogy tegnap elkezdtek fájni a melleim, meg van egy kis folyásom, és már annyi minden olvastam hogy peteérés után nincs folyása annak aki terhes, meg ez a mellfájdalom egyre erosodik és még korai lenne, hisz még majdnem semmi a beagyazodas sem kezdodott el.Már volt kétszer ilyen hogy rogton a pé után fájtak a melleim egészen menziig. ugyhogy ez nem jo jel :( /peteérésem tuti volt, mert uh-n nézte a doki/ nem tudom mi lesz a vége, majd meglátjuk. Köszönöm válaszod :)
2010. nov. 5. 17:57
 3/5 A kérdező kommentje:
Réemélem a tea besegít egy kicsit :)
2010. nov. 5. 17:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Egyelőre még ne vonj le következtetéseket, mert még nagyon messze van az esetleges beágyazódás vége, még bármi lehet. Egyébként saját tapasztalatom: első terhességemnél bő folyásom volt a nemvárt idején - tünetek nélkül, a másodiknál meg száraz voltam, több terhességi tünetet is észlelve.Szóval nincs két egyforma terhesség...

A palástfű tea segíti a beágyazódást és a méhnyálkahártya megfelelő vastagodását, illetve a vetélés elkerülésében is hasznos, ezért javasolják inni a terhesség első időszakában is. ;)

Szorítok!

2010. nov. 6. 11:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát remélem sikerult. Jovo 7 végén megprobalok tesztelni. Hátha.... Köszi a biztatast :)
2010. nov. 6. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!