Vajon lehet ebből még baba?
Figyelt kérdés
Párommal voltunk eggyutt ovulációm előtt ma 9napja hogy késik azóta teszteltem 2nagyon nagyon halvány pozi tesztet gabriell teszt volt plusz azon a napon egy masik fajta tesztet az negatív
görcsölni nagyon görcsölök minths megakarna jönni a cicim nemfáj.. szerintetek lehet baba ?
nov. 2. 17:27
1/6 anonim válasza:
Ennyi nap késésnél már le kellene ugrania a tesztről a csíknak. Vagy rosszul számolsz valamit vagy kémiai terhességed volt.
2/6 A kérdező kommentje:
Lehetséges mert sajnos össze vissza menstruálok így lehet tényleg el van számolva
nov. 2. 17:32
3/6 anonim válasza:
Ezek szerint közel sem biztos hogy az ovuláció előtti napi napon voltatok együtt? Ha biztosra tudod hogy akkor volt ovu akkor nem történhetett elszámolás.
4/6 A kérdező kommentje:
mensi naptár szerint tudom mikor volt ovulációm és pont ugy voltunk eggyütt párommal de nyilván ovulációs teszt a legbiztosabb amit ugye én nemcsináltam
Kedden megyek dokihoz de ha esetleg baba van a dologba szeritnem még korai lenne
Sok helyen olvastam a szellemcsíkot stb félek hogy ez is az lehet
nov. 2. 17:46
5/6 anonim válasza:
A nőgyógyász valószínű meg nem fog látni semmit. Inkább vervetelen derülne ki a HCG szintet nézetve.
6/6 anonim válasza:
Az mit jelent hogy a mensi naptár szerint tudod hogy mikor volt ovulációd? Ovulációs teszten és ultrahangon kívül SEMMIVEL nem lehet pontosan meghatározni hogy mikor volt ovuláció. Orvoshoz minek mész? Semmi értelme ennyi késésnél...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!