Ennyi kémiai terhesség, száradási csík, szellemcsík, meg reagens helye egy helyen?
Mindenféle rosszindulat nélkül kérdezem, a felsoroltakból ekkora arány hogy fordulhat elő?
Én pl ezeket a kifejezéseket csak itt hallottam.
Vagyis a kémiai terhességet nem, arról hallottam, iskolában (eü.) szóba került, és ott elmagyarárzták, hogy a legtöbben ezt észre sem veszik, csak kiürül a menzesszel.
Itt hogyhogy mindenki tud róla, meg hogy hányszor volt, stb?
Ezzel szemben meg oda van szúrva mindenkinek szinte, hogy minek tesztelnek késés előtt, fölösleges.
Na, de ha kivárnák, akkor ezek jórésze ki se derülne, gondolom…
Most akkor hogy van ez?
Illetve létezik, hogy ennyi hibás, sz*r teszt kerül a piacra?
Tényleg sajnálom :( Viszont ilyen esetben, ha többször is előfordul, nem vizsgálják ki, hogy nincs-e valami a háttérben, ami ezt okozhatja?
Egyiket sem láttam még.
Amikor terhes voltam erős pozitív volt a tesztem, amikor nem voltam terhes akkor pedig egy csíkos volt.
Semmiféle szellemcsik, meg száradási nem volt.
Kémiai terhességről sem tudok, mivel amikor nem jött meg, vártam pár napot, akkor teszteltem, és mint írtam pozitív lett a tesztem.
Volt, hogy késett egy két napot, de nem rohantam tesztert.
Ahogy előttem is írták, aki nagyon szeretne babát már a 10-11.dpo-n tesztelget. Így természetesen sok kémiai terhesség kiderül.
Nekem két éve az életemet mentette meg, hogy elkezdtem korán tesztelni.
Nem erősödött a csík, dokihoz meg 6.-7. hèt előtt nem terveztem menni.
A nem várt után egy hèttel is halvány volt a csík, de látható, szóval bejelentkeztem a nőgyógyászhoz.
Pár nap múlva vizsgáltak, kiderült, hogy méhen kívüli terhesség.
Szóval sok szomorúságot tud okozni a dolog, de hasznos is egyben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!