Több, mint egy hete késik a menstruációm, viszont hétfőn elkezdett érzékeny lenni a mellem. Emellett van már 4-5 negatív tesztem. Most terhes lehetek még?
nagyon változó a ciklusom, soha nem volt olyan, hogy rendszeres lett volna. Bár az elmúlt hónapban pár napos csúszást leszámítva "pontos" volt. Viszont az előző hónapban is késett, csak ott 4-5 napot. Teszteltem majdnem minden második nap már 3 féle teszttel, mindet első vizeletből, mind negatív volt.
Holnap reggel elsőből tesztelek. Mint említettem 5 napja érzékenyek a melleim, picit fel vagyok puffadva. Ez nem lehet terhesség, ugye?
Első válaszoló lehet épp tervezi a babát..ebbe nem gondoltál bele mielőtt ilyen választ adsz ? Nem értem miért kell mindig ennyire undok kommenteket írni..
Kedves kérdező mindenképp menj el egy nőgyógyászhoz ha ilyen rendszertelen a ciklusod akár terveztek babát akár nem. Jó egészséget kívánok 🙂
Köszönöm mindenkinek a választ, még az első válaszadónak is. Nem, jelen pillanatban nem szeretnénk babát. Ma reggel is teszteltem egy 2.000ft-os teszttel, tök egyértelműen negatív.
Harmadik válaszoló:
Nekem is ugyanezek a tünetek, sőt amikor közeledem és érzem, hogy megjön előző napokban egyre erősebb, majd elmúlik minden menstruáció első napján. Most is ezt érzem, hogy napról-napra érzékenyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!