5 napja késik a mensim, az aktuális mensi előtti nap óta érzem azt hogy mindjárt megjön. Terhes vagyok vagy valami más?
A lényeg, hogy ne görcsöljetek rá a babaprojektre, mert annál nehezebben fogsz teherbe esni. Lehet ez pszihés tünet (már annyira szeretnéd, hogy a szervezeted "becsap", vagy ahogy az előttem szóló is írta, stresszes élethelyzet, vagy akár rendszertelen étkezés. Fontos tudni, hogy alapvetően rendszeres-e a menstruációd.
Az, hogy peteérésed mikor van, nem olyan egyszerű kiszámolni, én is csak nemrég tudtam meg, hogy egy nő egy évben kb. 4-5 alkalommal eshet teherbe, attól függetlenül, hogy éppen peteérés idején volt-e együtt a párjával. Nekünk "mázlink" volt.
A lényeg, hogy együttlét után legalább 1 hetet várj, míg tesztet csinálsz, és ha pozitív lesz, akkor 1másodperc alatt ott lesznek a csíkok.
Sajna, ha két teszted is negatív volt, nem vakószínű a dolog.
Semmi elkeseredés, a titok: sokat kell "gyakorolni"... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!