Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Esett úgy teherbe valaki hogy...

Esett úgy teherbe valaki hogy Ovu előtt 6 nappal volt az együttlét?

Figyelt kérdés
Tudom hogy átlag 2-3 napig élnek a spermiumok. De kíváncsi vagyok hogy van e itt ilyen extrém eset :) betegség miatt ovu előtt 6 nappal tudtunk utoljára együtt lenni.
okt. 22. 11:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Igen igen, most ez ennek tudható be. Babatervezésnél gyakori jelenség az első ciklusban. Ne aggódj, próbálj kicsit lazítani.
okt. 29. 08:23
 12/15 anonim ***** válasza:

Akkor valószínűleg most nem volt ovulációd, ha nem ment fel a hő, előfordul a babatervezéskor, ahogy már írták előttem is.

Ilyenkor a következő ciklus általában rövidebb, hamarabb van ovuláció, mert mielőbb újra próbálkozik a szervezet.

A hőgörbéről nem tudsz képet mutatni? Akkor jobban tudunk segíteni.

Például kepfeltoltes.hu és linkeled kommentben a fotót.

okt. 29. 09:24
 13/15 A kérdező kommentje:
Igazából teljes görbém nincsen, mert pár napja meguntam figyelni mivel észrevettem hogy nincs ovum. Előző görbén jól latszodott hogy ovu utan felmegy 37.0 re a hőm. Most pedig 36.5 és 36.7 között ingadozott egész honapban. Majd ma pedig megjött. Most idén már biztos nem görcsölök rá a tesóra, próbálok az ünnepekre fókuszálni 😊
okt. 29. 10:48
 14/15 A kérdező kommentje:
Sajnos szerintem ebbe a hónapba sem volt ovum :( hőm továbbra is 36.7. Pedig volt magas libidó, termékeny nyák, minden. Együtt is voltunk gyakran :(
nov. 18. 08:30
 15/15 A kérdező kommentje:
Erős szurkálást is éreztem pedig :(
nov. 18. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!