Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet még belőle valami?

Lehet még belőle valami?

Figyelt kérdés

11-12.-dik DPO-n 2-3 perc alatt ilyen lett a tesztem. (Facelle) Élőben ez egy rózsaszín csík. Bár mondjuk egy érzékeny teszt, semmi sem biztos..Akik ilyenkor hasonlót teszteltek.. baba lett?

Ha valóban nem jön meg a nemvárt..mikor menjek dokihoz?

[link]

okt. 20. 08:47
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Azért csináltam ilyen hamar, mert a melleim szinte mintha meg akarnának szabadulni tőlem, annyira fájnak.
okt. 20. 08:49
 2/12 anonim ***** válasza:
29%

Ezt egy tesztből még csak sejteni sem lehet.

Ha nem jön meg, akkor majd 3-4 héttel később menj dokihoz.

okt. 20. 08:53
 3/12 anonim ***** válasza:
82%

11-12. napon ez egy teljesen megfelelő erősségű teszt, egyértelműen pozitív.

Azt, hogy minden rendben lesz-e, senki nem tudhatja, remélni kell a legjobbakat.

Az utolsó menstruáció kezdete után kb. 7-8 héttel már mehetsz bátran orvoshoz (ha addig nincs semmi panasz), addigra már kell lennie szívhangnak is. (A 6. hét körül már petezsákot/szikhólyagot szoktak látni, de utána a szívhang miatt úgyis visszahívnak 1-2 hét múlva.)

okt. 20. 09:04
 4/12 anonim ***** válasza:
59%
Határozottan lehet. Szorítok. 7 hetesen ráérsz szerintem dokihoz menni.
okt. 20. 09:22
 5/12 anonim ***** válasza:
48%
Ez egy bíztató pozitív teszt. 3 hét múlvára kérhetsz időpontot dokihoz, de az lesz a biztos, ha a mensid sem jelentkezik és erősödnek a tesztek. Drukkolok :)
okt. 20. 09:39
 6/12 anonim ***** válasza:
Persze
okt. 20. 10:09
 7/12 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

Remélem, hogy erősödni fognak, holnap után tesztelek akkor újra!

okt. 20. 10:38
 8/12 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Teszteltél azóta?

Nagyon szurkolok!

okt. 22. 11:46
 9/12 anonim ***** válasza:
17%

A sok gyökér, aki lepontozott, mondja már meg, hogy ők egyetlen tesztből hogyan tudják megállapítani a terhesség életképességét. Légyszi. Furdalja az oldalamat a kíváncsiság. Főleg, hogy lényegében nem mondtam mást én sem, mint bárki más.

Volt már szép pozitív tesztem a 10. dpo-n és másnap megjött. De olyan is volt, hogy csak egy héttel az elmaradó menstruáció után. Meg olyan is persze, hogy minden rendben volt. Gondolom ti, okosok, már az első tesztemből láttátok volna a jövőt.

okt. 22. 13:13
 10/12 A kérdező kommentje:

[link]

A legfelső a vasárnapi, amit ide linkeltem először.

Az alatta lévő a tegnapi.

A predi az ma reggeli meg egy x epil délutáni ( igen, kicsit kattos vagyok🙈)

Sajnos nem tudtam beszerezni a facelle-ből többet.

Remélem minden rendben lesz :) köszönöm, hogy szurkolsz ☺️

Utolsó! Sajnálom a lepontozást, de nem én voltam. Nyomtam egy pipát, köszönöm a válaszod!

okt. 22. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!