Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges, hogy terhes vagyok?

Lehetséges, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Előző hónapba 23.-án jött meg és 27-ig tartott a havim

Október 13.-án voltam együtt a párommal, már két napja a melleim duzzadtak és nagyon fájnak.

Ha minden igaz akkor e hónap 26.-án fog megjönni. Szerintetek lehetek terhes? Ti a helyembe mikor csinálnátok tesztet?

okt. 20. 08:24
 1/5 anonim ***** válasza:
86%

Lehet igen,

Lehet nem.

Tesztet 24.-e körül mernék leghamarabb csinálni. Az már mondhat valamit.

okt. 20. 08:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Voltatok együtt. De a lényeget nem írtad, védekeztetek-e?

Ha terhesség okozná, a teszt kimutatná. Ami viszont 6nappal a nemvárt elött lehetetlen.

okt. 20. 08:35
 3/5 anonim ***** válasza:

Kb. 33 napos ciklus esetén még épp jó időben is voltatok együtt, viszont 5 nappal aktus után még túl korai lenne bármilyen tünet.

Ettől függetlenül már akár most is csinálhatsz egy tesztet (főleg ha korábban is voltatok együtt), mert ha a tüneteket terhesség okozza, akkor már kimutatható a hcg is a tesztekkel.

Egyébként a késéskor végzett tesztre szokták azt mondani, hogy már viszonylag megbízható eredményt ad (mondjuk egy tankönyvi ciklus esetén, 14 napos luteálissal), de az itteni válaszolók nagy többségének ismert ovu esetén már a 9-10. napon szokott valami derengeni, az a legkorábbi.

(Itt szokás azt írni, hogy azért kell késés után tesztelni, mert addig pozitív teszt mellett is megjöhet, de ez baromság, kémiai terhesség esetén a nemvárt után 3 vagy több nappal is megjöhet, szóval utána sincs semmi garancia az egészséges fejlődésre sajnos. Annyi az igazság, hogy minden eltelt nappal icipicit több az esély, de nincs "vízválasztó".)

okt. 20. 08:37
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ.

Nem védezkeztünk sehogy

okt. 20. 08:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Szinte pontosan leírtad az én ciklusom kábé, kivéve hogy én csak 28-ára nem várom.

Hát, nem akarlak elkeseríteni, de a sima mellfájás is átlag PMS tünet, ami nálam 4-5 nappal ovu után szokott jelentkezni, nem terhes tünet még, korai lenne nálad is. Itt most csak a türelem segít...

okt. 20. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!