Lehetséges, hogy terhes vagyok?
Előző hónapba 23.-án jött meg és 27-ig tartott a havim
Október 13.-án voltam együtt a párommal, már két napja a melleim duzzadtak és nagyon fájnak.
Ha minden igaz akkor e hónap 26.-án fog megjönni. Szerintetek lehetek terhes? Ti a helyembe mikor csinálnátok tesztet?
Lehet igen,
Lehet nem.
Tesztet 24.-e körül mernék leghamarabb csinálni. Az már mondhat valamit.
Voltatok együtt. De a lényeget nem írtad, védekeztetek-e?
Ha terhesség okozná, a teszt kimutatná. Ami viszont 6nappal a nemvárt elött lehetetlen.
Kb. 33 napos ciklus esetén még épp jó időben is voltatok együtt, viszont 5 nappal aktus után még túl korai lenne bármilyen tünet.
Ettől függetlenül már akár most is csinálhatsz egy tesztet (főleg ha korábban is voltatok együtt), mert ha a tüneteket terhesség okozza, akkor már kimutatható a hcg is a tesztekkel.
Egyébként a késéskor végzett tesztre szokták azt mondani, hogy már viszonylag megbízható eredményt ad (mondjuk egy tankönyvi ciklus esetén, 14 napos luteálissal), de az itteni válaszolók nagy többségének ismert ovu esetén már a 9-10. napon szokott valami derengeni, az a legkorábbi.
(Itt szokás azt írni, hogy azért kell késés után tesztelni, mert addig pozitív teszt mellett is megjöhet, de ez baromság, kémiai terhesség esetén a nemvárt után 3 vagy több nappal is megjöhet, szóval utána sincs semmi garancia az egészséges fejlődésre sajnos. Annyi az igazság, hogy minden eltelt nappal icipicit több az esély, de nincs "vízválasztó".)
Köszönöm mindenkinek a választ.
Nem védezkeztünk sehogy
Szinte pontosan leírtad az én ciklusom kábé, kivéve hogy én csak 28-ára nem várom.
Hát, nem akarlak elkeseríteni, de a sima mellfájás is átlag PMS tünet, ami nálam 4-5 nappal ovu után szokott jelentkezni, nem terhes tünet még, korai lenne nálad is. Itt most csak a türelem segít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!