Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma kéne megjönnie, de inkább...

Cuki manó 2 kérdése:

Ma kéne megjönnie, de inkább fehér folyás volt reggel, tesztek negatívak, lehetek terhes?

Figyelt kérdés
okt. 15. 09:04
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Negatív teszttel?
okt. 15. 09:09
 2/8 anonim ***** válasza:
11%
Ha szexeltél, akkor lehetsz.
okt. 15. 09:11
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Majd ha nem jön meg tesztelj.

Megjohet az holnap is.

okt. 15. 09:25
 4/8 anonim ***** válasza:
92%
Amíg a teszt negatív addig nem vagy terhes...
okt. 15. 10:22
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem valószínű. Nekem mindig fehér folyás előzi meg a mensit.
okt. 15. 10:54
 6/8 A kérdező kommentje:
És mikor teszteljek legközelebb?
okt. 15. 19:56
 7/8 anonim ***** válasza:
46%
1 nap késés az még semmi. Ha most negatív a teszt, én leghamarabb 2-3 nap múlva tesztelnék, ha nem jön meg. Ha akkor is negatív, elengednem ezt a hónapot, mert amúgy a menstruáció simán kimaradhat egyszer minden komolyabb ok nélkül is.
okt. 15. 20:47
 8/8 anonim ***** válasza:

Amíg nem jön meg, van remény.

Én sztorim:

Ovu teszttel 22.napon lett pozitív, akkor ovuláltam. A terhességi teszt meg a 34.en, ami tök normális, általában 16.napon pozitív az lh teszt és 28.on jött meg, szóval a matek kiadja, hogy a luteális maradt csak az ovu késett. De nem is izgultam, mert tudtam hogy 34.en majd eldől.

Szóval ha te nem kovetted az ovut, lehet neked is késői pé. Volt ésajd vagy megjön vagy pozitív lesz a teszt.

De az is ok ha néha (!) 1-1 mensi kimarad. Ha zsinórban 2,3 ott már érdemes orvoshoz fordulni, de 1 még belefér.

okt. 16. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!