7.havi fogamzásgátló mégis ovu vérzés?
Sziasztok!
Elvileg most vagyok Ovu körül de már a 7-8havi fogamzásgátlós levelet szedem. Így teljesen megvagyok rémülve és állok értetlenül hogy miért jöhet a hübelyemből tiszta vér. Csak akkor látszik ha megtörlöm. Nincs semmi egyéb tünet de eléggé aggasztó.
Valaki tudd valami okosat mondani nekem?? 💁🏼😭
és honnan tudod, hogy ovu?
Most vagy ovu körül... Tabletta alatt nincs ilyen, hogy körül, mivel amblokk nincs.
1000 oka lehet a vérzésnek.
Nem maradt ki tabletta? nem szedtél másik gyógyszert mellé? nem voltál beteg? nem szexeltetek tegnap? stb...
Hát ilyen naptár szerinti ovu lenne..
Nem hagyok ki egy tabit sem. Mindennap 9 kor szoktam bevenni a bogyót. Egyedül ma vettem be 20 perccel korábban mivel elkellett mennem itthonról.
2db aksolin port kellett meginnom 1-1 nap estére (gyógyszert reggel veszem be ) de ott is eltelt a 10-12 óra közte. Mivel sajnos a mandulám sokat begyullad így nem is tudom mi lenne a jó.
Éjfél körül volt sex.
Nagyon köszönöm a segítséget, és elnézést de inkább írok és kérdezek minthogy idegesítsem magam😅
Azért ne tudnàm mert volt egy kérdésem?
Egyebkent nagyon sok mindent internetrol kellett olvasnom mert a nodoki csak felirta es ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!