Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek száradási csik?

Szerintetek száradási csik?

Figyelt kérdés

A teszten először egy csík volt, majd egy óra elteltével ránéztem és ez van ott...

Ez pozitív vagy száradási csík?

okt. 5. 21:10
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Nincs link a képről
okt. 5. 21:14
 2/23 A kérdező kommentje:
Nem találom hol tudok képet csatolni...nem használtam még ezt az oldalt de keresem
okt. 5. 21:15
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom melyik tesztet csináltad, de időn kívül már nem számít a csík.
okt. 5. 21:24
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
okt. 5. 21:45
 5/23 anonim ***** válasza:
Amennyiben a csík nem volt ott 10 percen belül, száradási csík, érvénytelen. A nevében is benne van, megszáradt a teszt.
okt. 6. 07:55
 6/23 anonim ***** válasza:

Felesleges képet feltenni...

Ha nem egyből jött ki a csík, hanem száradás után, tudod azt nevezik száradási csíknak :D

A használati utadítást is ha felcsapnád, benne van, hogy kb 5 percig ad valós eredményt egy teszt, utána kuka.

okt. 6. 08:17
 7/23 anonim ***** válasza:
60%

Érdekes, én élőben sose láttam még száradási csíkot. Ami negatív volt, az az is maradt.

Itt hallottam először ezt a kifejezést, ahogy a szellemcsíkot, reagens helyét, stb is.

(Pedig jópár teszten túl vagyok az elmúlt 20 évben.)

okt. 6. 09:10
 8/23 anonim ***** válasza:

7-es, én kb 14 éve tesztelgetek, nekem is csak egy alkalommal volt száradási csíkos.. a gabriell teszt... kb 20 perc után lett rajta csík, ráadásuk színes. Másnap megismételtem szintén 20 perc után, de erősebb csík. Nyilván baba nem lett belőle, de furcsa volt, hogy időn túli és még napról napra erősebb is...sokan mondták lehet pozi lesz... hát én tudtam, hogy nem lesz baba, de érdekes volt ilyet tapasztalni. És valóban ritka, mert 14 év alatt 100 teszt felett járok, általában mensi előtt2-3nappal kezdtem tesztelni....terhesen viszont ahogy gyanús tünetem volt, lőttem egy tesztet és pozi lett 10.dpo-n. Csak a tünetek miatt teszteltem ilyen korán.

De a lényeg, hogy az időn túl pozitív teszt nem számít. Aki meg tesztel legyen türelmes és nézze meg a tesztet 5 perc után, mert nagyon sokan ott hagyják, ha kb 1 perc alatt nem kétcsíkos...aztán lehet az az időn túli nem is túli hanem 5 perc múlva ott volt.

okt. 6. 10:35
 9/23 anonim ***** válasza:
61%

Na, azt pont nem próbáltam.

Facelle, X-epil, Expect, amiket általában csináltam, és ha nem voltam terhes, akkor mindig full fehér volt, az is maradt.

Ezért nem értettem soha ezeket, de akkor ezek szerint csak szerencsém volt a tesztekkel.

(Egyetlen egyszer nem. Terhes voltam, ellenőrzésként akartam a pozitív után még egyet.

Hideg tél volt, valószínűleg fagyott volt a teszt, vagy nem tudom, de még kontrollcsík sem jelent meg rajta.)

okt. 6. 10:43
 10/23 A kérdező kommentje:

Kedves 6/9! Köszönöm a kioktatást tisztában vagyok azzal ha órákkal később jelenik meg a második csík akkor érvénytelen... De ilyen csíkot még nem láttam órákkal később.Viszont azt hittem, hogy ez egy beszélgetős fórum nem kioktatós. Azért csatolom a képet.

Köszönöm ha reagáltok rá

[link]

okt. 6. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!