6. dpo-n hőleesés? Mitől lehet?
Figyelt kérdés
szept. 30. 21:04
2/9 anonim válasza:
Bármitől lehet, és normális, ne aggódj, egy nap leesés sokaknak előfordul. Hormonális oka lehet, vagy akár egy kezdődő beágyazódás is.
Direkt kezdődőt írok, nem sikereset, nem érdemes beleélni magad, hogy ez hátha beágyazódás.
(Nekem is volt, hogy leesett 6. dpo-n, majd a menstruáció várható napján halvány teszt, de sajnos kémiai lett, nem maradt meg...)
3/9 A kérdező kommentje:
Kedves 22:00!
Köszönöm, és nagyon sajnálom a kémiai terhességedet. :(
Ma újra visszament a hőm, sőt picit magasabb is lett, mint előtte volt. :)
okt. 1. 05:04
5/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nem lett baba :(
okt. 23. 22:33
7/9 anonim válasza:
Sajnálom kérdező, tudom, milyen érzés.
Ne keseredj el, jön az új ciklus!
Minden ciklusban 20-25% az esély a teherbeesésre, ha elkapjátok az ovulációt. 1 éven belül 80%. Ha 35 év alatti vagy. Ne add fel, ez a ciklus is 20-25% esély.
8/9 A kérdező kommentje:
Igen én is így próbálom felfogni, csak nehéz. 🥺
okt. 27. 00:16
9/9 anonim válasza:
Persze, hogy nehéz, teljesen érthető, amit érzel. Ne add fel, mindig az történik, ami a legjobb mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!