Halvány pozitív Predictor?
Par perc mulva az egyik teszten,ami szinten Predictor volt lett egy nagyon halvany csik.
Most pár napig nem tesztelek,megvárom a hétvégét.
Köszönöm a kedves válaszokat!
3 napon keresztül teszteltem pozitívat,viszont jelenleg 5. Napja negatív a 10es érzékenységü teszt. :(
Jelenleg 10 napja késik a menzeszem,mindenki azt mondta kémiai terhességem volt,várjam a menstruációt,hogy tisztuljak. Orvosnál voltam,kinevetett,hogy majd megjön,és elküldött.
Tele vagyok kétségekkel,csináltam másfajta tesztet,ami szintén negatív… szóval lehet tényleg csak kémiai volt. Nagyon szeretnénk babát,nagyon vártuk,mi voltunk akkor a legboldogabbak,mikor a 2 csíkocskát láttuk…de ha ennek nem most volt itt az ideje akkor sem adjuk fel ♥️
Esetleg valakinek van hasonló helyzettel kapcsolatban pozitiv tapasztalata,mikor a tesztek nem mutattak ki a terhesseget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!