Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Halvány pozitív Predictor?

Halvány pozitív Predictor?

Figyelt kérdés
3 napja késik,a Predictor teszt halványabb pozitív,a digitális ClearBlue negatív. Melyiknek hihetek?

szept. 23. 17:10
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
9-es vagyok. Nekem valamiért a 3. babánál várnom kellett, hogy lássam a csíkot. Szerintem pont ez a teszt volt. Pár perc múlva sem volt rajta semmi?
szept. 24. 22:22
 12/23 A kérdező kommentje:

Par perc mulva az egyik teszten,ami szinten Predictor volt lett egy nagyon halvany csik.

Most pár napig nem tesztelek,megvárom a hétvégét.

szept. 25. 09:33
 13/23 anonim ***** válasza:
63%
9-es vagyok. Még bármi lehet. Ok nélkül ilyen szép pozitív teszt nincs. Az első kettőnél simán kimutatta pár mp alatt a teszt, a harmadiknál pár perc múlva és kezdetben nagyon halvány volt. Drukkolok!😊
szept. 25. 12:31
 14/23 A kérdező kommentje:

Tegnap délutáni predi teszt

[link]

[link]

szept. 26. 09:23
 15/23 A kérdező kommentje:
A clearblue tovabbra is negatív :/
szept. 26. 09:24
 16/23 anonim válasza:
Szia. Gratulálok, ez egyértelműen pozitív!! :) Nekem júniusban sokkal-sokkal halványabb tesztjeim voltak kb másfél hétig. Csak ez az egy teszt mutatott nagyon halvány két csikot, minden más negatívat, de nem jött meg.. Mindenki azt mondta, hogy száradási csik stb stb..Össze is vesztek kb az emberek kommentben, hogy hány csikot látnak annyira nem látszódott.. Mondták, hogy 2 naponta teszteljek, hogy erősödik-e, de nem erősödött.. Gondoltam kémiai terhességre is stb. Teltek az idők. Jelenleg 23 hetes kismama vagyok! :) Kisebb a baba, mint kellene lennie. Valószínűleg későn fogant és ezért se mutatták ki a tesztek rendesen a menszesz kimaradásától csak jóval később
szept. 30. 11:03
 17/23 anonim ***** válasza:
A clearblue digitalisa nekem akkor is negativ volt, amikor mar a gagyi x-epil pozitivat mutatott.
szept. 30. 11:27
 18/23 anonim ***** válasza:
Másik fajta tesztet vennék és akkor meglátod az mit mutat. Digitális az pénzkidobás, az olcsóbb is kimutatja. 10-es érzekenységű legyen a teszt.🙂
szept. 30. 13:28
 19/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kedves válaszokat!

3 napon keresztül teszteltem pozitívat,viszont jelenleg 5. Napja negatív a 10es érzékenységü teszt. :(

Jelenleg 10 napja késik a menzeszem,mindenki azt mondta kémiai terhességem volt,várjam a menstruációt,hogy tisztuljak. Orvosnál voltam,kinevetett,hogy majd megjön,és elküldött.

Tele vagyok kétségekkel,csináltam másfajta tesztet,ami szintén negatív… szóval lehet tényleg csak kémiai volt. Nagyon szeretnénk babát,nagyon vártuk,mi voltunk akkor a legboldogabbak,mikor a 2 csíkocskát láttuk…de ha ennek nem most volt itt az ideje akkor sem adjuk fel ♥️

Esetleg valakinek van hasonló helyzettel kapcsolatban pozitiv tapasztalata,mikor a tesztek nem mutattak ki a terhesseget?

szept. 30. 17:08
 20/23 anonim ***** válasza:
Hogy érted? Negatívak már a tesztjeid, tehát ebben a ciklusban (már) nem vagy terhes. Ilyen pozitív sztorija biztos nincs senkinek. A következő ciklus viszont gond nélkül lehet sikeres. Arra van rengeteg példa. Nekem az első és a második gyerek is kémiai után jött. Rég próbálkoztok?
okt. 1. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!