Femibion babatervezést szedek jó ez ??
Mennyire elég a vitamin ami benne van,úgy értem szedjek e valamit még mellé?!
Vagy ez így elég!
Annyit elárulok 42 éves vagyok hátha kell több vitamin erre gondolok!!!
"Ugyan ezt akartam. Írni. Nem a vitaminoktól lesz terhes az ember."
Azaz te valakihez hasonlóan írni akartál? Majd kijelented, hogy "Nem a vitaminoktól lesz terhes az ember."
A kérdező kérdezte:
"Mennyire elég a vitamin ami benne van,úgy értem szedjek e valamit még mellé?!"
Hát, őő.. nem nagyon értem, hogy ebből hogy jutottál el, oda amit leírtál.
Mondjuk én nem feltételezem, hogy azt hiszi a kérdező, hogy leül a kanapéra otthon, beveszi a femibionját majd terhes lesz.
De mondjuk szerintem nem is kérte az okoskodásodat.. Történetesen:
"Ha nem szednél semmit is teherbe esnél."
Mégis te honnan tudod? 🤗 Mi van ha mégsem? Vagy te így ezt tudod?
De aztán folytatod..:
"Ha készen állna a szervezeted rá."
Mivan? Honnan tudod, hogy nem áll készen? Mi ez valami tippelős játék?
Aztán jön a legjobb rész: (a kedvencem... A vélemény, ami - mint tudjuk- olyan, mint a segglyuk.. mindenkinek van de senkit sem érdekel a másé..
"De lássuk be, 42évesen én már inkább már elengedném ezt a témát."
Na MOST JÓL MEGMONDTAD!!
Értelmezted a kérdést és ezt te így ráírtad mert ezt tőled valaki is KERDEZTE!
FULL telibe tolod a kretént, mert utána meg még nekem itt szájlasz bónusznak, hogy amúgy nem vagy funkcionális analfabéta.
Ki nem szarja le, hogy te mit engednél el? Nyilván te vagy a követendő példa, az emberiség etalonja.
Szóval... Visszatérve.. igen, funkcionális analfabéta vagy és egy kotnyeles kis pöcs is mellé.
👏👏👏 Beleugatsz abba amiről a kutya se kérdezte a véleményed. Nyilván az uncsi világodban ez okés, de intelligensebb körökben az ember nem áll neki másoknak okoskodni, hogy lássa már be, hogy neki mi a jó (szerinted..)
Mondjuk előfordulhat... Talán...? Hogy neki más a jó..? Lássuk már ezt is akkor be.. jó?
Kedves 11 nagyon köszönöm végre el sem hiszem hogy nem engem ugatnak le hanem megvédenek!
Köszi neked😘😘😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!