Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek lehet terhesség?...

Szerintetek lehet terhesség? (többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok! 6.napja nem jött meg a menstruációm, 10.én kellett volna, viszont volt hogy késett már 2hetet is, de van hogy hamarabb jön meg 1-2nappal

A várt menstruáció előtti napon voltam együtt a párommal, azóta érzem egy párszor hogy görcsölök, többször kell pisilnem és tegnap volt hányingerem ami nálam elég ritka, még betegségnél is

Ma csináltam egy tesztet ami negatívat mutatott viszont előfordult már mással hogy nem mutatta ki de terhes volt? illetve csináljak pár nap mulva még egy tesztet ha nem jön meg? (tudom, lehet hogy csak késik megint de most ezt kicsit másképp érzem:))

szept. 16. 23:26
 1/5 A kérdező kommentje:
+azt kihagytam, hogy szeretnénk a babát:)
szept. 16. 23:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha 6 napja késik, már tuti ki kellene, hogy mutassa a teszt. Én inkább nőgyógyász felkeresését javaslom.
szept. 16. 23:37
 3/5 anonim ***** válasza:

A 7 napja történt együttlétből nem eredhetnek ezek a tünetek, hiszen ha egy megkésett ovuláció állna is fent, még "igazából" terhes sem lennél - nem véletlen, hogy aktus után két héttel szokták javasolni az első teszt elvégzését.

Továbbá ha már hányinger van, ott már a teszt is 100%, hogy kétcsíkos.

Egyelőre szerintem ez egy nem, de aztán kitudja. Ha 1,5-2 hete is voltatok együtt, talán elkaptatok egy késői peteérést.

szept. 16. 23:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha gyereket terveztek akkor miért a ciklus végén vagytok együtt? Ovuláció környékén kellene próbálkozni...
szept. 17. 19:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Amit irtam az az utolsó együttlétünk volt, azóta érzem ezeket:)
szept. 17. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!