Szerintetek lehet terhesség? (többi lent)
Sziasztok! 6.napja nem jött meg a menstruációm, 10.én kellett volna, viszont volt hogy késett már 2hetet is, de van hogy hamarabb jön meg 1-2nappal
A várt menstruáció előtti napon voltam együtt a párommal, azóta érzem egy párszor hogy görcsölök, többször kell pisilnem és tegnap volt hányingerem ami nálam elég ritka, még betegségnél is
Ma csináltam egy tesztet ami negatívat mutatott viszont előfordult már mással hogy nem mutatta ki de terhes volt? illetve csináljak pár nap mulva még egy tesztet ha nem jön meg? (tudom, lehet hogy csak késik megint de most ezt kicsit másképp érzem:))
A 7 napja történt együttlétből nem eredhetnek ezek a tünetek, hiszen ha egy megkésett ovuláció állna is fent, még "igazából" terhes sem lennél - nem véletlen, hogy aktus után két héttel szokták javasolni az első teszt elvégzését.
Továbbá ha már hányinger van, ott már a teszt is 100%, hogy kétcsíkos.
Egyelőre szerintem ez egy nem, de aztán kitudja. Ha 1,5-2 hete is voltatok együtt, talán elkaptatok egy késői peteérést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!