Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha a nemvárt napján még nem...

Ha a nemvárt napján még nem mutat semmit a teszt akkor van még esély arra hogy sikerült ez a hónap?

Figyelt kérdés

30 napos ciklus pont 14.napom volt LH pozitív. Ovut rá 2 napra saccolnám.

Melyik az a teszt ami a legbiztosabban mutatja ha van baba, mert most x-epilt használtam.

szept. 14. 21:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor már bármelyik, ha fix az ovu. Sajnálom.
szept. 14. 22:06
 2/13 A kérdező kommentje:
Esti vizeletből néztem. Ez még lemaradt.
szept. 14. 22:14
 3/13 anonim ***** válasza:
87%
Mondjuk ezt a logikát nem tudom megérteni, hogy nemvárt napján miért tesztel valaki este? Tök sok értelme van, így gondolkodhatsz azon, hogy tényleg nem sikerült vagy csak az a baj, hogy nem reggel csináltad, ráadásul elpazaroltàl egy tesztet. Egyébként én mikor terhes voltam délelőtt csináltam tesztet, nem reggel és erősen pozitív volt, elvileg ilyenkor már mindegy mikor tesztelsz, de én azért a helyedben reggel csinálnék még egyet, teljesen mindegy milyen fajtából
szept. 14. 22:26
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Jah és én is x epilt használtam, amiben a 2 csík van
szept. 14. 22:27
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tegnap kellett volna megjonnie. Ma teszteltem predictor earlyvel és nagyon erős vonal jött ki. Ilyenkor már ki kéne mutatnia a tesztnek.
szept. 14. 22:29
 6/13 A kérdező kommentje:

#3 dolgoztam sajnos. Reggel késésben voltam és elmaradt amikor hazaértem tudtam megcsinálni.

Holnap reggel majd csinálok újat.

szept. 14. 22:30
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem holnap sem lesz pozitív, ha ma este nem volt az.
szept. 14. 22:33
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
14 nappal ovu után már este is pozitív lenne az x-epil.
szept. 14. 23:28
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 28. ciklusnapon reggel erős csíkom volt, tuti, hogy este is bőven látszott volna már.

Én a helyedben elengedném ezt a hónapot :(

szept. 14. 23:44
 10/13 A kérdező kommentje:

Akkor ahogy olvasom a válaszokat átlagosan a nemvárt előtt néhány nappal már mutathat pozitívat, de a napján már tuti.

(A jövőre nézve kérdezem) Igazából most álltunk neki, első hónapunk.

szept. 14. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!