3 napja van nyákom?

Figyelt kérdés

Most akkor ez csak az ovulációt jelzi?

Nem akkor van mikor az ovu?

szept. 14. 16:48
 1/8 anonim ***** válasza:
95%

Huh...

Erre nem lehet alapozni. Ovu KÖRNYÉKÉNvan. Ebből nemlehet biztonsággal megállapítani az ovuláció pontos napját.

szept. 14. 16:56
 2/8 A kérdező kommentje:

Értem!

Csak gondoltam rákérdezek!!

Köszi

szept. 14. 16:57
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én azt figyeltem meg, hogy nálam 3-4 nappal az ovuláció előtt kezdődött a nyák és olyan 2-3 napig volt. Legalábbis én így gondolom/tapasztaltam.
szept. 14. 17:06
 4/8 anonim ***** válasza:
88%

Nekem 1 héttel ovu elött van. Ovura elmúlik.

Viszont most fogamzásgátlót szedek, elvileg nincs ovum. Mégis van olyan nyákom.

szept. 14. 18:45
 5/8 A kérdező kommentje:

Most délután lett full pozitív az ovulációs teszt,de sajna lekéstük mert tegnap voltunk együtt!

Akkor elég ha holnap leszünk még!

Vagy ma is kéne?

szept. 14. 19:44
 6/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat elírtam dehogy késtük le!
szept. 14. 19:54
 7/8 anonim ***** válasza:
27%

Ma kellene, mert pl ha reggel majd reped a tüsző nem lesz ideje a srácoknak odajutni. A pozi tesztes nap a legideálisabb.

Nyák amúgy nekem is kb egy héttel ovu előtt indul... de most te legalább ovu teszttel elkaptad :)

szept. 14. 20:51
 8/8 anonim ***** válasza:
54%

A nyák az ovuláció közeledtét jelzi. Valakinek ez héttel előtte jelenik meg, valakinek 2-3 nappal, ez egyéni.

Önmagában a nyák nem jelent semmi biztosat, ki kell egészíteni valami más termékenységi jel megfigyelésével is, például hőmérőzés.

Ha ma volt pozitív a teszt, holnap lesz valószínűleg ovulációd. A tegnapi együttlét teljesen jó. Így 20-25% az esély a teherbeeséshez.

Ha holnap is együtt tudtok lenni, még jobb, reggel vagy délelőtt. Még elkaphatjátok, a petesejt 24 óráig életképes, ebből pedig az első 12 órában megtermékenyíthető.

szept. 14. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!