3 napja van nyákom?
Most akkor ez csak az ovulációt jelzi?
Nem akkor van mikor az ovu?
Huh...
Erre nem lehet alapozni. Ovu KÖRNYÉKÉNvan. Ebből nemlehet biztonsággal megállapítani az ovuláció pontos napját.
Értem!
Csak gondoltam rákérdezek!!
Köszi
Nekem 1 héttel ovu elött van. Ovura elmúlik.
Viszont most fogamzásgátlót szedek, elvileg nincs ovum. Mégis van olyan nyákom.
Most délután lett full pozitív az ovulációs teszt,de sajna lekéstük mert tegnap voltunk együtt!
Akkor elég ha holnap leszünk még!
Vagy ma is kéne?
Ma kellene, mert pl ha reggel majd reped a tüsző nem lesz ideje a srácoknak odajutni. A pozi tesztes nap a legideálisabb.
Nyák amúgy nekem is kb egy héttel ovu előtt indul... de most te legalább ovu teszttel elkaptad :)
A nyák az ovuláció közeledtét jelzi. Valakinek ez héttel előtte jelenik meg, valakinek 2-3 nappal, ez egyéni.
Önmagában a nyák nem jelent semmi biztosat, ki kell egészíteni valami más termékenységi jel megfigyelésével is, például hőmérőzés.
Ha ma volt pozitív a teszt, holnap lesz valószínűleg ovulációd. A tegnapi együttlét teljesen jó. Így 20-25% az esély a teherbeeséshez.
Ha holnap is együtt tudtok lenni, még jobb, reggel vagy délelőtt. Még elkaphatjátok, a petesejt 24 óráig életképes, ebből pedig az első 12 órában megtermékenyíthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!